ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ: Πήρε τον Άλεξ Μπαρέρα
Η Μπασκόνια ανακοίνωσε τον 29χρονο γκαρντ Άλεξ Μπαρέρα, δύο μόλις ημέρες πριν από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για την πρεμιέρα της Euroleague, με τον Ισπανό να βρίσκεται στην αποστολή.
Σε προσθήκη προχώρησε η Μπασκόνια δύο μόλις ημέρες πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για την πρεμιέρα της Euroleague. Η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς ανακοίνωσε την απόκτηση του Ισπανού περιφερειακού Άλεξ Μπαρέρα, ο οποίος θα βοηθήσει τον ισπανικό σύλλογο για το επόμενο δίμηνο.
Ο 29χρονος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τις φανέλες της Πρατ, της Μπανταλόνα, της Μανρέσα και της Μπούργος, με την οποία πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στο Basketball Champions League.
Μάλιστα ο Μπαρέρα θα ταξιδέψει στην αποστολή της Μπασκόνια για τον αγώνα της Παρασκευής με τους «ερυθρόλευκους» (1/10) στις 21:00.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Άρης: Το άρθρο της παραχώρησης του Παλέ που τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση
- Σάντος σε Κριστιάνο Ρονάλντο: «Σε ευχαριστώ για όλα - Είσαι ο καλύτερος όλων των εποχών»
- Υπεράνω Όλων: Για την «ταμπακιέρα», κοινώς μούγκα
- ΑΕΚ: Κάταγμα κνήμης υπέστη ο Ζούμπκοβ - Το διάστημα της απουσίας του
- Παναθηναϊκός Aktor: Ετσι τους έστειλε για… Νανάκια!
