Ολυμπιακός: Ανατροπή - Μένει ο Λαρεντζάκης!
Τέλος καλό όλα καλά στην υπόθεση του Γιαννούλη Λαρεντζάκη, ο οποίος συμφώνησε για νέο συμβόλαιο.
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την φανέλα του Ολυμπιακού έπειτα από την τελική συμφωνία με τους Αγγελόπουλους για την ανανέωση του συμβολαίου του.
Το νέο συμβόλαιο του Έλληνα διεθνή θα είναι κλειστό 2+1 χρόνια με option από την πλευρά της ομάδας για τον τρίτο χρόνο, με μικρότερες όμως απολαβές από τις 750.000 ευρώ που θα εισέπρατε ο 32χρονος περιφερειακός αν έμπαινε στον τελευταίο χρόνο του τρέχοντος συμβολαίου του.
Ο Λαρεντζάκης μέτρησε τη φετινή χρονιά 17 παιχνίδια στην EuroLeague, με 2.6 πόντους, 1.4 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ, έχοντας προσφέρει φυσικά πολλά στον Ολυμπιακό, όλη την πενταετία που βρίσκεται στην ομάδα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μάριους Μουαντιλμαντζί: Η ευκαιρία από τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο και η λύτρωση στο Βέλγιο
- Ολυμπιακός: Ενωμένος και δυνατός για το πρώτο βήμα - Τα πλάνα του Ιμανόλ
- Παναθηναϊκός: Με Σαλάχ-Εντίν για το «2 στα 2»... στο σπίτι του
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Ολυμπιακός - Γιαγκελόνια για το Europa League, το Κηφισιά - Παναθηναϊκός και τα υπόλοιπα ματς του Κυπέλλου
