ΚΕΔ/ΕΟΚ: Νέος πρόεδρος ο Πιτσίλκας, ειδικός σύμβουλος διαιτησίας ο Χριστοδούλου
Στην τυπική επικύρωση της νέας επιτροπής διαιτησίας προχώρησε το Δ.Σ. της ΕΟΚ κατά τη χθεσινή συνεδρίασή του (30/09). Ο Χρήστος Χριστοδούλου επωμίστηκε ρόλο ειδικού συμβούλου σε θέματα διαιτησίας, ενώ χρέη προέδρου ανέλαβε ο Νίκος Πιτσίλκας.
Τη νέα σύνθεση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, όπως αυτή επικυρώθηκε και τυπικά την Πέμπτη (30/09), στη συνεδρίαση του Δ.Σ., ανακοίνωσε την Παρασκευή (01/10) η ΕΟΚ.
Νέος πρόεδρος της τριμελούς επιτροπής είναι ο Νίκος Πιτσίλκας, με τον Χρήστο Χριστοδούλου να αναλαμβάνει ρόλο ειδικού συμβούλου επί θεμάτων διαιτησίας.
Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Πιτσίλκας δεν θα αποχωρήσει από την VTB League, καθώς έχει πάρει σχετική άδεια.
Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:
Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΟΚ της 30/9 επικυρώθηκε και τυπικά η σύνθεση της νέας επιτροπής διαιτησίας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League: Πότε θα γίνει η κλήρωση των πλέι οφ
- Ολυμπιακός: Ένα τσουβάλι τελικές, μηδέν γκολ - Μία είναι η λύση!
- ΑΕΛ: Από πότε είχε να μη χάσει στις έδρες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού
- Ανακοίνωσε μέτρα στήριξης ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Τέσσερα έκτακτα μέτρα στήριξης ύψους 300 εκατ. ευρώ – Fuel pass, επιδότηση στο diesel κίνησης και παρέμβαση για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια
- Παναγιώτης Γκαμπράνης: «Ο ΟΦΗ έκανε παρέλαση κι ο Ατρόμητος... έσωσε τον Αρη» (VIDEO)
