Ολυμπιακός: Πρώτη μέρα με ιατρικές εξετάσεις για τους παίκτες
Ενόψει της νέας σεζόν, οι παίκτες του Ολυμπιακού περνούν τις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις.
Αντίστροφα μετράει πλέον η ομάδα του Ολυμπιακού από την πρώτη προπόνηση που είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 27/8 με τους παίκτες σήμερα 25/8 να περνούν τα ιατρικά τεστ.
Οι Τόμας Γουόκαπ, Σακίλ ΜακΚίσικ, Σέιμπεν Λι, Κίναν Έβανς, Τάισον Γουόρντ, Ντόντα Χολ, Όμηρος Νετζήπογλου, Καλίφα Κουμάντζε και Γιώργος Μπουρνελές ήταν το πρώτο γκρουπ το οποίο υποβλήθηκε στα απαιτούμενα εργομετρικά, ενώ η συνέχεια θα γίνει την Τρίτη (26/8) με το Β’ Γκρουπ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Οι ερυθρόλευκοι σήκωσαν τα μανίκια εν όψει της νέας σεζόν!
Λίγο πριν την επίσημη έναρξη της προετοιμασίας για τη σεζόν 2025-26, οι παίκτες του Ολυμπιακού υποβλήθηκαν σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.
Οι Τόμας Γουόκαπ, Σακίλ ΜακΚίσικ, Σέιμπεν Λι, Κίναν Έβανς, Τάισον Γουόρντ, Ντόντα Χολ, Όμηρος Νετζήπογλου, Καλίφα Κουμάντζε και Γιώργος Μπουρνελές «πέρασαν» την Δευτέρα (25/08) από εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις.
Οι εξετάσεις θα συνεχιστούν αύριο (26/08) με το Β’ γκρουπ.
Δείτε εδώ σχετικές φωτογραφίες:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ιμανόλ Αλγουαθίλ: «Ευχαριστημένος με Μπέιλι, Σα και Φορτούνη, σημαντικός ο βαθμός»
- ΑΕΚ: Η ώρα και η μέρα του επόμενου αγώνα στο Champions League
- Ολυμπιακός: Η μέρα και η ώρα της επόμενης ευρωπαϊκής αναμέτρησης
- Europa League Βαθμολογία: Πρώτος και περιμένει ο Ολυμπιακός!
- ΠΑΟΚ: Το πρώτο μήνυμα του Όσμαν μετά τον τραυματισμό του
