EuroBasket 2025: Ο Όσμαν αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα Τουρκίας-Πολωνίας
Ανησυχία προκάλεσε στο στρατόπεδο της Τουρκίας ενόψει της συνέχειας του EuroBasket ο τραυματισμός του Όσμαν, ο οποίος αποχώρησε από τον αγώνα με την Πολωνία.
Ο Τσέντι Όσμαν αποχώρησε τραυματίας στα μέσα της 3ης περιόδου του προημιτελικού της Τουρκίας με την Πολωνία για το EuroBasket 2025, αφού προσπάθησε να κόψει τον Ματέους Πονίτκα στο τρανζίσιον.
Ωστόσο στην πτώση των δύο το πόδι του Όσμαν «κλείδωσε» ανάμεσα σε αυτά του Πολωνού με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο αριστερό πόδι και να καθίσει στον πάγκο με βοήθεια των συμπαικτών και του σταφ της Τουρκίας ενώ λίγο αργότερα μεταφέρθηκε στα αποδυτήρια υποβασταζόμενος.
Εντέλει, ο Τούρκος φόργουορντ του Παναθηναϊκού γύρισε στον αγωνιστικό χώρο στα μέσα της 4ης περιόδου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Αγριεμένος ο Κλέιτον - «Ανυπομονώ να σκοράρω και να νιώσω την ατμόσφαιρα»
- Γιάννης Αντετοκούνμπο: Θρίλερ για την μεταγραφή του, τα δίνουν όλα Χιτ, Νικς
- Κώστας Σλούκας: Συγκίνησε με το μήνυμα για τα 118 χρόνια του Παναθηναϊκού
- Στίβος: Η μεγάλη μάχη Τεντόγλου-Φουρλάνι στην Οστράβα
- Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Θέλει Αριάγα και Ντουάρτε
