Ο Αταμάν ευχήθηκε περαστικά στον Παπαγιάννη: «Είναι ένας παίκτης - σύμβολο για τον Παναθηναϊκό»
Τα περαστικά του Εργκίν Αταμάν στον Γιώργο Παπαγιάννη, που τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Εφές με τον Παναθηναϊκό…
Ο μεγάλος άτυχος της αναμέτρησης της Εφές με τον Παναθηναϊκό ήταν ο Γιώργος Παπαγιάννης. Ο Ελληνας σέντερ χτύπησε άσχημα μετά από ένα άλμα και η πρώτη εικόνα του τραυματισμού του δεν είναι καλή.
Ο Εργκίν Αταμάν αναφέρθηκε σε εκείνον στις δηλώσεις του και του ευχήθηκε περαστικά.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Πρώτα από όλα, θα ήθελα να συγχαρώ τον Σλούκα. Έκανε εξαιρετικό παιχνίδι απόψε και οργάνωσε τα πάντα, μοιράζοντας 12 ασίστ. Φυσικά και ο Τζέντι είχε βραδιά καριέρας. Επιθετικά ήταν ένα περίεργο παιχνίδι για εμάς. Δεν χρησιμοποιήσαμε πολύ τον Ναν γιατί είχε τρία φάουλ στο πρώτο μέρος και στο δεύτερο μέρος δεν τον χρειαστήκαμε μέχρι τα τελευταία 5-6′.
Σίγουρα η Εφές είχε πρόβλημα στο τέσσερα και στο πέντε μετά τον τραυματισμό του Παπαγιάννη και Οσμάνι. Ελπίζω να μην έχουν κάτι σοβαρό, αλλά από ότι είδα νομίζω πως ο τραυματισμός που Παπαγιάννη είναι σοβαρός. Του εύχομαι περαστικά. Είναι ένας πρώην παίκτης, ένας παίκτης σύμβολο για τον Παναθηναϊκό, οπότε ταραχτήκαμε πολύ για αυτό. Δεν κατάλαβα τι ακριβώς συνέβη με τον Οσμάνι.
Από εκεί και έπειτα το ματς έγινε λίγο περίεργο. Πέντε γκαρντ για εκείνους, πέντε γκαρντ για εμάς και οι δικοί μας περιφερειακοί έπαιξαν καλύτερα από εκείνους της Εφές σήμερα.
Μετά τον τραυματισμό του Παπαγιάννη, η Εφές έπαιξε με τον Σμιτς στο πέντε, αλλά εκείνος έχει πρόβλημα στην pick-n-roll άμυνα. Σε αυτές τις περιπτώσεις, χρησιμοποιήσαμε πολύ σωστά τον Γιούρτσεβεν και τον Χολμς. Ο Σλούκας είναι πολύ έξυπνος για να δει τον παίκτη που ρολάρει ή τον παίκτη που είναι ελεύθερος για να σουτάρει. Παίξαμε έξυπνα, είχαμε καλή κυκλοφορία και στο τέλος είχαμε τον έλεγχο. Είναι μια πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη και δεν νομίζω ότι θα είναι εύκολο για κανέναν να κερδίσει την Εφές στο γήπεδό της»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
