Euroleague: Ο Καλάθης ξανά στα... χέρια του Ομπράντοβιτς
Ο Νικ Καλάθης πήρε μεταγραφή στην Παρτιζάν και θα συνεργαστεί ξανά με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς
Ο Νικ Καλάθης θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη Euroleague καθώς η Παρτιζάν ανακοίνωσε τη μεταγραφή του. Ο 36χρονος γκαρντ τα δύο τελευταία χρόνια έβγαλε αρκετούς τραυματισμούς, ενώ πριν από μερικές μέρες έμεινε ελεύθερος από τη Μονακό.
Η Παρτιζάν ανακοίνωσε την απόκτηση του Έλληνα διεθνούς άσου, ο οποίος αναμένεται άμεσα στο Βελιγράδι για να ξεκινήσει προπονήσεις με τη νέα του ομάδα.
Ο Καλάθης έχει συμφωνήσει με τη σερβική ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν, με ένα συμβόλαιο που προβλέπει απολαβές περίπου 600.000 ευρώ.
Η κίνηση αυτή της Παρτιζάν έγινε μετά τον τραυματισμό του Καρλίκ Τζόουνς, ο οποίος θα απουσιάσει για περίπου τρεις μήνες.
Φυσικά, η μεταγραφή αυτή έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Ελλάδα, καθώς μετά από αρκετά χρόνια ο Νικ Καλάθης θα συνεργαστεί ξανά με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Συνεργάστηκαν στον Παναθηναϊκό την 3ετία 2009-2012.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μεντιλίμπαρ: «Ο τίτλος του πρωταθλητή χειμώνα δεν σημαίνει τίποτα»
- Μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Τζίμα: «Μείνε δυνατός Στέφανε, είμαστε όλοι δίπλα σου»
- Ολυμπιακή Φλόγα: Ξεκίνησε από το Παναθηναϊκό Στάδιο το ταξίδι της για την Ιταλία
- Μπαφές: «Πάνω από όλα η ασφάλεια φιλάθλων και εργαζομένων, τα κυβικά νερού στην οροφή του ΣΕΦ ήταν ασύλληπτα»
- Σπανούλης: Η Μονακό «έτρεξε» με 125 κι έσπασε το ρεκόρ του Παναθηναϊκού!
