Παναθηναϊκός: Έδειχνε 1,5 ώρα βίντεο στους παίκτες ο Αταμάν!
Ο Εργκίν Αταμάν κράτησε για 1,5 ώρα τους παίκτες του Παναθηναϊκού στην αίθουσα ανάλυσης και έδειχνε τα βίντεο από το ματς με τη Μονακό.
Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης με τον Ερυθρό Αστέρα, καθώς είχε ρεπό αυτό το Σαββατοκύριακο στην Stoiximan GBL.
Πριν την έναρξη της προπόνησης ο Αταμάν μάζεψε τους παίκτες του στην αίθουσα ανάλυσης και τους έδειχνε για 1,5 ώρα βίντεο από το ματς με τη Μονακό, όπου το «τριφύλλι» ηττήθηκε, για να αναλύσουν τα λάθη της ομάδας.
Παράλληλα επέστρεψαν στις προπονήσεις ο Νίκος Ρογκαβόπουλος και ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ και θα είναι στην δίαθεση του Αταμάν για το ματς με τον Ερυθρό, ενώ θεραπεία και ατομικό έκαναν οι Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Ρισόν Χολμς και Ματίας Λεσόρ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Ο Ζέλσον Μαρτίνς κέρδισε την ανανέωση... ευρώ - ευρώ
- Ολυμπιακός: Αυτά έκανε στο ντεμπούτο του ο Αντρέ Λουίς και γιατί σκόρπισε χαμόγελα
- ΠΑΟΚ: Το συγκινητικό βίντεο από το «αντίο» της Τούμπας στα επτά αετόπουλα
- Καιρός: Έρχεται διπλό κύμα κακοκαιρίας μέσα στην εβδομάδα, προειδοποιεί ο Τσατραφύλλιας
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε τον ημιτελικό Ελλάδα - Ουγγαρία και τις μάχες Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού AKTOR στην Euroleague
