Στογιάκοβιτς: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμη για Σερβία ή Ελλάδα»
Ο Αντρέι Στογιάκοβιτς δέχθηκε ερώτηση αναφορικά με την επιλογή εθνικής ομάδας, έπειτα από την εκπληκτική του εμφάνιση στην αναμέτρηση του Ιλινόις κόντρα στην Αλαμπάμα.
Ο Αντρέι Στογιάκοβιτς σημείωσε 26 πόντους με 9/13 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 2/5 βολές και μάζεψε 3 ριμπάουντ σε 30′ συμμετοχής στην ήττα του Ιλινόις από την Αλαμπάμα.
Έπειτα από τη λήξη του αγώνα, ο 21χρονος γκαρντ ρωτήθηκε αν θα επιλέξει να εκπροσωπήσει την εθνική Σερβίας ή εκείνη της Ελλάδας.
Η απάντησή του: «Δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο. Δεν έχω πάρει ακόμη την απόφασή μου, θα δούμε εν καιρώ».
Την τρέχουσα σεζόν στο NCAA, ο Στογιάκοβιτς μετρά 16,8 πόντους, 3,8 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ κατά μέσο όρο ανά αγώνα.
Ερωτηθείς για τις συμβουλές που του δίνει ο πατέρας του, απάντησε: «Απλώς δέξου ό,τι σου δίνει η άμυνα. Παίξε κάθε επίθεση όσο καλύτερα μπορείς. Νομίζω ότι αυτός είναι ένας απλός, αλλά αληθινός στόχος κάθε παίκτη».
TAGS
# Μπάσκετ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καλαμάτα: Ο λόγος της παραίτησης Βοσνιάδη και το...deja vu
- Παναθηναϊκός AKTOR: Tα όνειρα του Αταμάν κι ο ονειρικός Χουάντσο
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- Ο Γιαννακόπουλος επιμένει για το ευρωπαϊκό: «Θα είναι το πιο μάγκικο»
- ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την Ελλάδα για την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου
