Ομπράντοβιτς: «Παραιτήθηκε από την Παρτιζάν»
Είδηση-βόμβα από τη Σερβία!
Η ήττα από τον Παναθηναϊκό και κυρίως η εικόνα της Παρτιζάν φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Ζοτς.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του έγκυρου σέρβικου Μεσου, «mozzartsport», ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς πήρε την απόφαση να παραιτηθεί από τη θέση του προπονητή, δηλώνοντας στη διοίκηση του συλλόγου την πρόθεσή του να αποχωρήσει εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο για το καλό της ομάδας.
Το ίδιο ρεπορτάζ ξεκαθαρίζει πως θα υπάρξει άμεση συνάντηση του 65χρονου τεχνικού με το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας και τον πρόεδρο, Οστόγια Μιχαΐλοβιτς, ώστε να παρθεί μια τελική απόφαση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μάριους Μουαντιλμαντζί: Η ευκαιρία από τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο και η λύτρωση στο Βέλγιο
- Ολυμπιακός: Ενωμένος και δυνατός για το πρώτο βήμα - Τα πλάνα του Ιμανόλ
- Παναθηναϊκός: Με Σαλάχ-Εντίν για το «2 στα 2»... στο σπίτι του
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Ολυμπιακός - Γιαγκελόνια για το Europa League, το Κηφισιά - Παναθηναϊκός και τα υπόλοιπα ματς του Κυπέλλου
