Γιάννης Αντετοκούμπο: Επένδυσε 14.1 εκατ. δολάρια σε συγκρότημα διαμερισμάτων στο Μπρούκλιν
Ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς προχώρησε στην αγορά πολυκατοικίας στο Μπρούκλιν, αξίας 14,1 εκατομμυρίων δολαρίων.
Η απόφαση αυτή δεν συνδέεται με πιθανή μετακίνηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Νίκς ή τους Νετς, αλλά πρόκειται για κίνηση επενδυτικού χαρακτήρα.
Το συγκρότημα αποτελείται από 28 διαμερίσματα σε οκτώ ορόφους, στην οδό Clarkson 111. Η αγορά ξεκίνησε στις 18 Νοεμβρίου και ολοκληρώθηκε επίσημα στις 9 Δεκεμβρίου, ενώ κάθε διαμέρισμα στην συγκεκριμένη περιοχή ενοικιάζεται περίπου προς 3.000 δολάρια τον μήνα. Τι σημαίνει αυτό; Οτι η επένδυση μπορεί να αποφέρει πάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια ετησίως σε έσοδα, τουλάχιστον αρχικά.
Το επενδυτικό χαρτοφυλάκιο του Αντετοκούνμπο και της οικογενειακής εταιρείας «GFI Limited» περιλαμβάνει ακίνητα και επιχειρηματικές δραστηριότητες σε Ελλάδα και ΗΠΑ – από τη Μεσσηνία και το Costa Navarino μέχρι το Μιλγουόκι και τη Νέα Υόρκη.
View this post on Instagram
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Πλέι οφ: Η βαθμολογία και οι επόμενες αγωνιστικές μέχρι το φινάλε
- Καραπαπάς για το 1-0 του ΠΑΟΚ: «Πώς μέτρησε αυτό το γκολ και το δικό μας με την ΑΕΚ ακυρώθηκε;»
- ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Εντονες «ερυθρόλευκες» διαμαρτυρίες για το γκολ του Γερεμέγεφ
- Μεντιλίμπαρ: «Κάναμε ένα παιχνίδι που ήταν φτιαγμένο έτσι για να κερδίσουμε, τους χαρίσαμε δύο γκολ»
- Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Ξεκινά και πάλι το... σίριαλ για Βαλαντσιούνας
