Euroleague: Αυτοί σφυρίζουν Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό
Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ρίχνονται στη «μάχη» με απαιτητικούς αντιπάλους για την 16η αγωνιστική της Euroleague, την ώρα που η διοργανώτρια αρχή έκανε γνωστούς τους διαιτητές των δύο αναμετρήσεων.
Την Τρίτη (16/12) οι δύο ελληνικές ομάδες έχουν μπροστά τους δύσκολες αποστολές, εντός κι εκτός συνόρων. Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Βαλένθια στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (21:15), ενώ νωρίτερα ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στη Φενερμπαχτσέ (19:45), σε ένα παιχνίδι με ιδιαίτερο βαθμολογικό και αγωνιστικό βάρος.
Η Euroleague γνωστοποίησε και τα ονόματα των διαιτητών που θα βρεθούν στα δύο παρκέ. Στην αναμέτρηση της Ulker Sports Arena, όπου οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν τη Φενερμπαχτσέ, ορίστηκε τριπλέτα αποτελούμενη από τους Σρέτεν Ράντοβιτς, Πιότρ Παστούσιακ και Μαξίμ Μπουμπέρ.
Από την άλλη πλευρά, στο Φάληρο και στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Βαλένθια, τη διαιτησία θα αναλάβουν οι Σάσα Πουκλ, Λούκα Καρντούμ και Αμίτ Μπάλακ, όπως αποφασίστηκε στο πλαίσιο της 16ης «στροφής» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτσελόνα: Πρόταση-μαμούθ 10 δισ. ευρώ από τη Σαουδική Αραβία
- ΝΒΑ: Συνεχίζεται η καθίζηση των Μπακς χωρίς Αντετοκούνμπο
- Βαγγέλης Παυλίδης: Τρέλανε και τον Μουρίνιο που είπε οτι «μπορούσε και 4 γκολ, δεν του δόθηκε πέναλτι»
- Αθλητικές Μεταδόσεις: Πού θα δείτε την αυλαία της αγωνιστικής σε Premier League και Serie A
- Μεντιλίμπαρ: «Παίξαμε για τη νίκη»
