Ξέσπασε ο Αταμάν: «Συνεχίστε να γράφετε!»
Εξαλλος με τους δημοσιογράφους ο προπονητής του Παναθηναϊκού, μετά το ματς με τη Ρεάλ, ξέσπασε κατά μερίδας των ΜΜΕ.
Με τους δημοσιογράφους τα έβαλε ο Εργκίν Αταμάν μετά τη χιτσκοκική νίκη στο ματς-θρίλερ απέναντι στη Ρεάλ, με το απίθανο καλάθι του Γκραντ.
Πηγαίνοντας προς τα αποδυτήρια κι αφού πρώτα περίμενε για να δώσει συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες του, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού απευθύνθηκε στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στο σημείο και ξέσπασε για τη κριτική που του ασκείται.
«Λατρεύω αυτά που γράφουν τα μίντια. Ξέρω τι γράφετε! Συνεχίστε να γράφετε. Συνεχίστε!», είπε χαρακτηριστικά ο Αταμάν, εμφανώς ενοχλημένος για όσα ακούγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League: Τίναξε τη μπάνκα στις μεταγραφές - Στις πρώτες θέσεις των πρωταθλημάτων εκτός του top-5
- Αρης-Ηρακλής 0-0: Ενα τσουβάλι ευκαιρίες και ένα «Χ» σαν ήττα!
- Ατρόμητος-Κηφισιά 1-2: Απόδραση από το Περιστέρι
- Μπρινιόλι: «Να βρούμε ό,τι μας έλειψε στα δύο προηγούμενα εκτός έδρας ματς»
- Παναθηναϊκός: Αποστολή για Καλαμάτα χωρίς Ταμπόρδα και Κρίστιανσεν
