Μακάμπι: Πέθανε ένας εκ των ιδιοκτητών της – Μήνυμα συμπαράστασης από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Δύσκολες ώρες περνά ο σύλλογος της Μακάμπι Τελ Αβίβ, μετά την είδηση της απώλειας του Ντέιβιντ Φέντερμαν. Ο εκ των ιδιοκτητών της ομάδας έφυγε από τη ζωή το πρωί, σε ηλικία 81 ετών, σκορπίζοντας θλίψη στις τάξεις της ομάδας.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την ισραηλινή ομάδα, ο Φέντερμαν υπηρέτησε για δεκαετίες τη Μακάμπι, αποτελώντας βασικό στήριγμα σε κομβικές περιόδους της σύγχρονης ιστορίας της. Η συμβολή του δεν περιορίστηκε μόνο σε διοικητικό επίπεδο, αλλά επηρέασε συνολικά τη φιλοσοφία και τη διαχρονική πορεία του συλλόγου στο ευρωπαϊκό στερέωμα.

Τα μηνύματα συμπαράστασης από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Στο πένθος της Μακάμπι στάθηκαν οι «ερυθρόλευκοι» και οι «πράσινοι», ο οποίοι με επίσημη ανακοίνωσή τους εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στους ανθρώπους του ισραηλινού συλλόγου και στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Συγκεκριμένα, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανέφερε:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος Ντέιβιντ Φέντερμαν, ενός εκ των ιδιοκτητών του ισραηλινού συλλόγου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR εκφράζει τη θλίψη της για την απώλεια του David Federman, ενός εκ των ιδιοκτητών της Maccabi Rapyd Tel Aviv. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια του ισραηλινού συλλόγου».

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News