Μπαρτζώκας: «Αναρωτιέμαι αν υπάρχει χειρότερο από αυτό που εμφανίσαμε σήμερα»
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από την εικόνα του Ολυμπιακού στον τελικό του Allwyn Final 8 κόντρα στον Παναθηναϊκός.
Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» παραδέχθηκε ότι ο αντίπαλος ήταν ανώτερος, ενώ στάθηκε στις απουσίες της ομάδας του.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:
«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, έκανε πολύ καλό παιχνίδι και άξιζε να κερδίσει το Κύπελλο. Η δική μας απόδοση, ατομικά και ομαδικά, σε συνεργασίες, σε προσήλωση στο πλάνο, ήταν πολύ κατώτερη του αναμενομένου.
Συνέβησαν πάρα πολλά. Ο Ντόρσεϊ έπρεπε να λείψει, ήταν σαν ξένο σώμα. Ο Μιλουτίνοβ έσπασε το χέρι του, ο Τζόουνς ήταν με τενοντίτιδα, ο Βεζένκοφ χτύπησε στο ματς.
Δείξαμε να αμφιβάλλουμε πολύ, ήμασταν διστακτικοί, είχαμε άθλιο ποσοστό στο τρίποντο, σε ανοιχτά σουτ. Κάναμε πολλά λάθη, κακές αποφάσεις αμυντικές. Ο Παναθηναϊκός έφτανε μέχρι μέσα και γενικά, η προσέγγισή μας στο παιχνίδι, ήταν πολύ λάθος.
Πήραμε αυτό που αξίζαμε, θα κοιτάξουμε να επαναπροσεγγίσουμε τα πράγματα. Αναρωτιέμαι αν υπάρχει χειρότερο από αυτό που εμφανίσαμε σήμερα».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Υπεράνω Όλων: Με το νέο Καραϊσκάκη των 52.500 θέσεων θα μιλήσουμε διαφορετικά
- Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε καλοκαιρινή αναμέτρηση με τη Φορτούνα Σιτάρντ - Τα τρία «κλεισμένα» φιλικά
- Παρασκήνιο: Τρεις «περίεργες» διαγραφές από τη «μαύρη λίστα» της ΕΕΕΠ
- Elite League: Αντίδραση των ομάδων κατά ΕΟΚ και Λιόλιου για τη μείωση των ομάδων που προβιβάζονται
- Η ώρα του εισαγγελέα για Επιτροπή Παιγνίων και Suberbet;
