Βασίλης Σπανούλης: Η επόμενη μέρα του Σπανούλη και η σύνδεση με το μετέωρο βήμα του Αταμάν
Στην Ευρώπη ανοίγουν συζήτηση για το αν θα μπορούσε να ευδοκιμήσει ένας «γάμος» Παναθηναϊκού-Σπανούλη.
Ο Βασίλης Σπανούλης αποχώρησε από τη Μονακό, είναι ένα «καυτό» όνομα στη μπασκετική αγορά και στην Ευρώπη συνδέουν το όνομά του με τον Παναθηναϊκό.
Μπορεί να υπάρξει θέμα Σπανούλη το καλοκαίρι αν δεν συνεχιστεί η συνεργασία του Παναθηναϊκού με τον Εργκίν Αταμάν; Την απάντηση προσπάθησε να δώσει στο Urbonus podcast του «Basketnews» ο δημοσιογράφος, Γκίτις Μπλαζεβίτσιους, ο οποίος αναφέρθηκε στο σενάριο επιστροφής του Σπανούλη στον Παναθηναϊκό, αυτή τη φορά ως προπονητής.
«Γιατί να πάρει τέτοιο ρίσκο ο Σπανούλης με έναν ιδιοκτήτη που κατεβάζει λάβαρα θρύλων λόγω διαιτησίας;», αναρωτήθηκε ο δημοσιογράφος. «Και ποιος θα είναι αυτός ο τύπος που θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον Εργκίν Αταμάν στον Παναθηναϊκό; Αν είναι ο Βασίλης Σπανούλης για παράδειγμα. Υπάρχουν και άλλοι λόγοι που θα μπορούσαμε να συζητήσουμε γιατί δεν το βλέπω ως πιθανότητα», πρόσθεσε.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παρασκήνιο: Ο άνθρωπος που βρίσκει δουλειές στον Τούντορ και η σύνδεση με τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Ο κόσμος πιστεύει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και ο Ράφα Μπενίτεθ απαντά
- ΑΕΚ: Ο Μάρκο Νίκολιτς δηλώνει πεινασμένος και προειδοποιεί
- Παναθηναϊκός: Ο Βύντρα και η σύνδεση με τον Βύντρα και τη Σεβίλλη
- Παγκόσμιο Κύπελλο: Αυτή ήταν η τελευταία χώρα που είχε αποσυρθεί από το Μουντιάλ
