ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΙΟΛΙΟΣ: «Δεν θα δεχτώ να ξανακλάψει παιδί λόγω διαιτησίας»

Έξω από τα δόντια μίλησε ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος στην συνάντηση που είχε με τους διαιτητές Αττικής, αναφερόμενος σε ζητήματα διαιτησίας

Ο Βαγγέλης Λιόλιος συναντήθηκε με τους διαιτητές Αττικής, με σκοπό να συζητήσουν θέματα που απασχολούν το ελληνικό μπάσκετ, με βασικό την διαιτησία στα παιχνίδια. Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, δεν δίστασε να μιλήσει με σκληρά λόγια, τονίζοντας πως  δεν θα ανεχτεί αν δει λάθη στην διαιτησία, τα οποία θα κάνουν κάποιον πάικτη να κλάψει. Παράλληλα, παρουσίασε τον Χρήστο Χριστοδούλου ως ειδικό σύμβουλο για θέματα διαιτησίας.

 

Αναλυτικά όσα είπε

«Έδωσα λευκή επιταγή στο Χρήστο Χριστοδούλου να αλλάξει τα πάντα. Με περιφρονούσαν και με υποτιμούσαν, αλλά τώρα που έγινα πρόεδρος στην ομοσπονδία με γλείφουν. Δεν έχουν τίποτα να κερδίσουν από αυτό επειδή δεν γνωρίζουν ότι είμαι ο ίδιος άνθρωπος.

Όλα αυτά τα χρόνια είδα παιδιά να κλαίνε εξαιτίας διαιτητικής αδικίας. Αν ξαναδώ έστω και ένα παιδί να κλαίει, ο υπεύθυνος θα φύγει κλωτσηδόν. Πέρασα και εγώ από τη διαιτησία, αλλά για ένα χρόνο. Δεν άντεξα περισσότερο. Αυτό με προβλημάτισε και πρέπει να σας προβληματίσει όλους σας”.

Από την πλευρά του ο Χρήστος Χριστοδούλου ανέφερε χαρακτηριστικά: “Θέλω από εσάς να μην έχετε τίποτα άλλο στο μυαλό σας πέρα από το πενήντα-πενήντα σε κάθε αγώνα. Να μην νιώθετε καμία πίεση για αυτό. Από κει και πέρα, θα παίξετε όλοι θα δοκιμαστείτε όλοι και στη συνέχεια θα πάρουμε τις αποφάσεις μας για το ποιος θα κοπεί».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News