ΝΒΑ: Για μεγάλα πράγματα οι Νικς, έκαναν το 2-0 στους τελικούς της Ανατολής
Η ομάδα της Νέας Υόρκης νίκησε και στο δεύτερο παιχνίδι τους Καβς με σκορ 109-93 και έστειλε μηνύματα ότι φέτος είναι η χρονιά της
Οι Νικς προηγήθηκαν με διψήφιο αριθμό πόντων στο δεύτερο ημίχρονο και στη συνέχεια, σε αντίθεση με τον πρώτο αγώνα, έφτασαν εύκολα στη νίκη με 109-93, έκαναν το 2-0 στη σειρά και ετοιμάζονται να πάνε στο Κλίβελαντ.
Ο Τζος Χαρτ πήρε τη σκυτάλη από τον Μπράνσον και με 26 πόντους και ρεκόρ καριέρας στα πλέι οφ έχοντας 10/21 σουτ (5/11 τρίποντα) και επτά ασίστ έκανε τη διαφορά.
O Tζέιλεν Μπράνσον τελείωσε με 19 πόντους και 14 ασίστ, και ο Καρλ Άντονι Τάουνς με double-double 18 πόντους και 13 ριμπάουντ. Για το Κλίβελαντ ο Ντόνοβαν Μίτσελ με 26 πόντους ήταν και πάλι πρώτος σκόρερ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΕΟΚ: Μια υπόθεση με την ενεργοποίηση της ΕΦΙΔΗΠ που γεννά εύλογες απορίες και ερωτήματα
- Ολυμπιακός: Η αποστολή για το ματς με τη Σπάρτα Πράγας
- Χρήστος Κόντης για Λεβερκούζεν: «Να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι, δεν έχουμε να χάσουμε κάτι»
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Η φωτό με το... γεμάτο κελί και η ατάκα όλο νόημα
- Στη ΓΑΔΑ η Τσαρούχα: Το βίντεο της προσαγωγής
