Βαλαντσιούνας: Διέψευσε τα δημοσιεύματα περί συμφωνίας με τη Ζαλγκίρις!
Ο Γιόνας Βαλαντσιούνας διέψευσε με τοποθέτησή του λιθουανικά δημοσιεύματα που αναφέρουν πως συμφώνησε με τη Ζαλγκίρις.
Το σήριαλ ονόματι Γιόνας Βαλαντσιούνας συνεχίζεται, με τον Λιθουανό σέντερ να διαψεύδει δημοσιεύματα από τη χώρα του, τα οποία έκαναν λόγο για συμφωνία με τη Ζαλγκίρις Κάουνας και μάλιστα για δύο χρόνια.
Ο παίκτης τοποθετήθηκε επί του θέματος με σχόλιο κάτω από το δημοσίευμα που τον έστελνε στην ομάδα της χώρας του γράφοντας: «Ξυπνάς και βλέπεις ότι όλα έχουν αποφασιστεί για σένα, δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα εγώ. Ευχαριστώ, δημοσιογράφοι».
Ο 34χρονος εξακολουθεί να εξερευνά την αγορά ελεύθερων παικτών του NBA και θέλει να αξιολογήσει πλήρως όλες τις διαθέσιμες επιλογές πριν αποφασίσει επίσημα να επιστρέψει στην Ευρώπη.
TAGS
# Euroleague
# Euroleague
# NBA
# Γιόνας Βαλαντσιούνας
# Γιόνας Βαλαντσιούνας
# Ζαλγκίρις Κάουνας
# Μπάσκετ
# Μπάσκετ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μαρινάκης-Μεντιλίμπαρ: Ειλικρινής συζήτηση και μήνυμα για τη συνέχεια - «Ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο για να κατακτηθούν τα πάντα!»
- Παρασκήνιο: Καθολική αποθέωση για τον Κόντη - Έβαλε... στη θέση του τον Τζώρτζογλου
- ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Τι ισχύει με Εντιαγέ
- Παναθηναϊκός: Με μία αλλαγή η ευρωπαϊκή λίστα για τα πλέι οφ του Conference League
- ΑΕΚ: Αυτή είναι η ευρωπαϊκή λίστα για τα πλέι οφ του Champions League - Ποιοι έμειναν εκτός και γιατί
