Α2 ΑΝΔΡΩΝ: Αλλαγή έδρας στο Παγκράτι - Αμύντας λόγω της κακοκαιρίας

Ο αγώνας Παγκράτι – Αμύντας για την Α2 Ανδρών δεν θα γίνει στο Μετς, καθώς έχουν προκληθεί ζημιές στο γήπεδο από την κακοκαιρία.

Παγκράτι και Αμύντας συμφώνησαν οι αγώνες τους να γίνουν με την αντίστροφη σειρά, αφού η κακοκαιρία «Μπάλλος» έχει κάνει ζημιές στο Μετς και έτσι ο πρώτος αγώνας των δύο ομάδων θα γίνει στην έδρα του Αμύντα, στις 20:00 το Σάββατο (16/10).

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ:

Εξαιτίας της κακοκαιρίας, το κλειστό γυμναστήριο Μετς καθίσταται ακατάλληλο προς χρήση και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων:

Α) ο αγώνας ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ – ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ για την 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών της 16/10/2021, θα διεξαχθεί ώρα 20.00 στο κλειστό γυμναστήριο Υμηττού (ΠΥΡΚΑΛ) με γηπεδούχο τον ΑΟ Αμύντα και φιλοξενούμενο τον ΑΟ Παγκρατίου.

Β) ο αγώνας ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ – ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ για την 17η Αγωνιστική τους Πρωταθλήματος της Α2’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, της 05/02/2021 και ώρα 17.00, αντί του κλειστού γυμναστηρίου Υμηττού, θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο Μετς, με γηπεδούχο τον ΑΟ Παγκρατίου και φιλοξενούμενο τον ΑΟ Αμύντα.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News