ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΡΗΣ: «Επικίνδυνη ομάδα το Λαύριο, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί»

Ο Φώτης Κατσικάρης επισήμανε πως η Ουνικάχα Μάλαγα θα πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεκτική, καθώς ελλοχεύουν κίνδυνοι στην αναμέτρηση με αντίπαλο το Λαύριο.

Το Λαύριο έχει πολύ δύσκολη αποστολή αύριο (20/10, 21:30) αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την Ουνικάχα Μάλαγα, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Basketball Champions League.

Ο τεχνικός της ισπανικής ομάδας, Φώτης Κατσικάρης, μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση απέναντι στην ελληνική ομάδα, τονίζοντας τους κινδύνους που υπάρχουν για την ομάδα του, εάν δεν δώσει τη δέουσα προσοχή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του για το παιχνίδι:

«Το Λαύριο είναι μια πολύ σταθερή ομάδα, είναι με τον ίδιο προπονητή εδώ και δέκα χρόνια και έχουν πολλά πλεονεκτήματα. Έχουν πολύ ξεκάθαρες ιδέες, με φιλοσοφία να τρέχουν, να είναι επιθετικοί στην άμυνα και να εκμεταλλεύονται τα προσόντα των παικτών τους. Έχουν ταλαντούχους και έξυπνους παίκτες.

Το Λαύριο έκανε καλή δουλειά το καλοκαίρι φέρνοντας παίκτες που θα κάνουν το άλμα στην καριέρα τους. Είναι μια δεμένη ομάδα και παίζει χωρίς φόβο. Αυτός είναι επικίνδυνο. Είναι μια ομάδα που απολαμβάνει αυτή την εμπειρία και είναι επικίνδυνο αν την αφήσεις να παίξει.

Εμείς δείχνουμε χαρακτήρα, αλλά θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί από την αρχή και να έχουμε σταθερότητα στη διάρκεια της αναμέτρησης».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News