ΙΑΝ ΧΑΜΕΡ: «Θα κάνουμε ξανά ευτυχισμένο τον κόσμο μας»

Ο Αμερικανός φόργουορντ της ΑΕΚ, Ίαν Χάμερ, έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και μίλησε για τον αγώνα με την Τρεβίζο, αλλά και για την επόμενη αναμέτρηση με τον Άρη.

Ο Ίαν Χάμερ, μίλησε μετά από τη νέα ήττα της ΑΕΚ (από την Τρεβίζο) και τόνισε ότι ο κόσμος θα γίνει ξανά ευτυχισμένος, αφού είναι στο χέρι του ίδιου και των συμπαικτών του να κάνουν πάλι τους φίλους της ομάδας να χαμογελάσουν.

Συγκεκριμένα είπε:

«Καταλαβαίνω τον κόσμο μας. Ξέρω την κατάσταση μετά και τη νέα κακή εμφάνιση στο ματς με την Τρεβίζο. Θα ήθελα να δεσμευτώ με την ευκαιρία, ότι θα κάνουμε ξανά ευτυχισμένο τον κόσμο μας. Όλοι στην ομάδα ξέρουμε, ότι οι οπαδοί μας δεν είναι χαρούμενοι. Αποστολή μας είναι να τους κάνουμε να χαμογελούν πάντα στο γήπεδο. Και είναι στο χέρι μας να συμβεί αυτό. Βρίσκομαι περίπου μιάμιση εβδομάδα στην ομάδα και έχω αντιληφθεί πού είναι οι αδυναμίες μας. Πρέπει να δουλέψουμε ακόμη πιο πολύ. Να γίνουμε ακόμη πιο σκληροί μέσα στο παρκέ. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για την εμφάνισή μας. Η ΑΕΚ είναι μία μεγάλη ομάδα, με τεράστια Ιστορία. Δεν γίνεται να εμφανίσουμε ξανά το κακό πρόσωπο των αγώνων με Απόλλωνα και Τρεβίζο.

Με ρωτούσαν μετά το ματς με Τρεβίζο δημοσιογράφοι, αν ήμουν ευχαριστημένος με τη δική μου απόδοση. Προφανώς δεν είμαι. Δεν το χάρηκα και τόσο. Πώς να γίνει αυτό, όταν χάνεις; Όταν παίζεις καλά, θέλεις να κερδίζει η ομάδα σου και κάτι τέτοιο δεν έγινε. Άρα, τί νόημα έχει η ατομική απόδοση; Εγώ είμαι παίκτης ενέργειας. Δίνω τα πάντα μέσα στο παρκέ και χαίρομαι πάντως, που έχω ταιριάξει με τους συμπαίκτες μου. Ωστόσο, έχουμε κι άλλους παίκτες πολύ σημαντικούς, οι οποίοι πρέπει να προσαρμοστούν. Να είναι σίγουροι οι οπαδοί μας, ότι θα δυναμώσουμε περισσότερο. Είμαι βέβαιος δε, ότι η απουσία των Ανγκόλα και Φλιώνη υπήρξε καθοριστική. Η ομάδα μας έχασε το ρυθμό της. Σήμερα, αναλύσαμε πολύ το ματς με τον Άρη και ξέρουμε τί πρέπει να κάνουμε, και πού πρέπει «να χτυπήσουμε» τον αντίπαλό μας, ανεξάρτητα από τα προβλήματα τραυματισμών ή ασθενειών, που μας έπληξαν, για να πάρουμε τη νίκη».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News