ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC: Στην Ελλάδα ο Έισι την Πέμπτη (11/11)

Ο 31χρονος φόργουαρντ θα φτάσει στην Άθηνα το πρωί της Πέμπτης, καθώς η ημερομηνία της άφιξής του είχε αλλάξει λόγω ενός οικογενειακού θέματος

Τέλος στην αγωνία των φιλάθλων θα μπει αύριο (11/11) αφού ο Κουίνσι ‘Εισι θα βρίσκεται στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί στον Ολυμπιακό.

Ο 31χρονος πάουερ φόργουορντ αναμενόταν να φτάσει στην Αθήνα το πρωί της Κυριακής, αλλά τα πλάνα άλλαξαν λόγω ενός προσωπικού προβλήματος, όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός. Ο Αμερικανός, λοιπόν θα φτάσει στη χώρα μας αύριο το βράδυ (11/11).

Όπως έγινε γνωστό, την Παρασκευή (12/11) θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ωστόσοπ θα πρέπει να κάνει λίγη ακόμη υπομονή μέχρι να γνωρίσει τους συμπαίκτες του, καθώς η αποστολή θα βρίσκεται στην Αγία Πετρούπολη για τον αγώνα με την Ζενίτ. 
 
Ο Αμερικανός μπασκετμπολίστας θα ακολουθήσει ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα προπόνησης προκειμένου να βρει ρυθμό με ομαλό τρόπο, ενώ το ντεμπούτο του αναμένεται να γίνει κόντρα στην Αναντολού Εφές εκτός έδρας (17/11) ή στο ΣΕΦ με την Μακάμπι Τελ Αβίβ (19/11). 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News