BASKET LEAGUE: Ποινή -3 βαθμών στον Ηρακλή και από -1 σε Απόλλωνα Πάτρας και Κολοσσό
Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε ότι επιβλήθηκε ποινή -3 βαθμών στον Ηρακλή και από -1 σε Απόλλωνα Πάτρας και Κολοσσό ενώ η ποινή του Άρη δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.
Ο Ηρακλής, ο Απόλλωνας Πάτρας και ο Κολοσσός δέχθηκαν τις ποινές που τους επιβλήθηκαν από τον ΕΣΑΚΕ επειδή άργησαν να πάρουν πιστοποιητικό συμμετοχής για την σεζόν 2021/22 στην Stoiximan Basket League όταν απορρίφθηκαν οι φάκελοί τους από την ΕΕΑ.
Στον Ηρακλή επιβλήθηκε τιμωρία αφαίρεσης τριών βαθμών ενώ με -1 τιμωρήθηκε ο Κολοσσός και ο Απόλλωνας Πάτρας επειδή είχαν καταθέσει εκπρόθεσμα τους δικούς τους φακέλους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- LaLiga: Όταν ο Μπόατενγκ έπαιξε μπουνιές με τον Λιβάγια σε προπόνηση στην Λας Πάλμας
- NBA: Τέλος το μυθικό ρεκόρ του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Μουντιάλ 2026: Κληρώνει για τους ομίλους - Αυτά είναι τα γκρουπ δυναμικότητας
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός - Βαλένθια για τη Euroleague και τον τελικό του League Cup ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
