ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS: «Θα προσφύγουμε στο ΑΣΕΑΔ με σκοπό την εξάλειψη της ποινής»

Ο Κολοσσός H Hotels κοινοποίησε την απόφασή του να προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ με σκοπό την εξάλειψη της ποινής αφαίρεσης ενός βαθμού από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ.

Ο Κολοσσός H Hotels θα διεκδικήσει μέσω του ΑΣΕΑΔ την εξάλειψη της ποινής αφαίρεσης ενός βαθμού από το πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League, που του επιβλήθηκε από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ, λόγω εκπρόθεσμης κατάθεσης του φακέλου του.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η συνέπεια και ο επαγγελματισμός είναι στοιχεία που χαρακτηρίζουν την ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels όλα τα αυτά τα χρόνια που συμμετέχει στην Basket League. Κάθε χρόνο καταθέτουμε πλήρεις φακέλους και γι’ αυτό κάθε χρόνο μας χορηγείται το πιστοποιητικό συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κανονικά και χωρίς αστερίσκους.

Όπως κάθε χρόνο, λοιπόν, έτσι και φέτος η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels κατέθεσε τον φάκελό της για τη συμμετοχή της στην Basket League της αγωνιστικής περιόδου 2021/22. Η αρμόδια Επιτροπή έκρινε ότι ο φάκελος ήταν και φέτος πλήρης, αλλά τον χαρακτήρισε εκπρόθεσμο, με αποτέλεσμα να επιβληθεί ποινή αφαίρεσης ενός βαθμού από την Αθλητική Δικαστή. Με αίσθημα ευθύνης, αλλά και εμπιστοσύνης στην ελληνική Δικαιοσύνη η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels θα προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ κατά της πρωτόδικης απόφασης με σκοπό την εξάλειψη της εν λόγω ποινής και της επιστροφής του βαθμού».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News