ΝΒΑ: Πρόστιμο σε Γκομπέρ και Τέρνερ μετά τον τσακωμό τους
Το ΝΒΑ τιμώρησε με πρόστιμο τους Ρούντι Γκομπέρ και Μάιλς Τέρνερ για τα σπρωξίματα στον αγώνα των Γιούτα Τζαζ με τους Ιντιάνα Πέισερς.
Ο κακός χαμός έγινε στον αγώνα των Γιούτα Τζαζ με τους Ιντιάνα Πέισερς, όταν ο Ρούντι Γκομπέρ πιάστηκε στα χέρια με τον Μάιλς Τέρνερ. Οι δύο παίκτες σε μια μονομαχία που είχαν κατά τη διάρκεια του αγώνα άρχισαν να σπρώχνονται με αποτέλεσμα να προκληθεί γενικευμένη σύρραξη.
Στον καυγά μπήκαν και οι Τζο Ίνγκλς αλλά και ο Ντόναβαν Μίτσελ, με αποτέλεσμα να αποβληθούν και οι τέσσερις από το παιχνίδι.
Το ΝΒΑ αντέδρασε άμεσα και τιμώρησε τους παίκτες με χαμηλό όμως χρηματικό πρόστιμο, αν υπολογίσουμε πως αμείβονται με εκατομμύρια δολάρια.
Συγκεκριμένα ο Ρούντι Γκομπέρ τιμωρήθηκε με το μεγαλύτερο πρόστιμο εκ των τεσσάρων, αφού κρίθηκε πως εκείνος ξεκίνησε τον τσακωμό και θα πληρώσει 35.000 δολάρια. Από εκεί και πέρα ο Τζο Ίνγκλις έλαβε πρόσιμο ύψους 30.000 δολαρίων, ο Τέρνερ 25.000 και ο Μίτσελ 20.000.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Η αλλαγή του Ποντένσε και η πρώτη κουβέντα για την αγορά
- Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ από καρδιάς: «Ο Ολυμπιακός ήταν μια από τις καλύτερες αποφάσεις μου»
- Λεβαδειακός-ΟΦΗ 0-1: Στον τελικό οι αλύγιστοι Κρητικοί των 10 παικτών!
- Παπαδόπουλος: «Δεν είχαμε καθαρό μυαλό για γκολ - Καλή επιτυχία στον ΟΦΗ στον τελικό»
- Κόντης: «Αξίζαμε την πρόκριση - Θα δώσουμε τα πάντα στον τελικό για να σηκώσουμε την κούπα»
