LEGA BASKET: Εύκολες νίκες για Βίρτους Μπολόνια και Αρμάνι Μιλάνο
Η Βίρτους Μπολόνια και η Αρμάνι Μιλάνο είχαν εύκολο έργο κόντρα σε Μπρέσια (74-103) και Ρέτζιο Εμίλια (84-74) στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος.
Η ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο είχε ένα πολύ εύκολο βράδυ απέναντι στην Μπρέσια, την οποία νίκησε με 103-74 και βελτίωσε το ρεκόρ της σε 6-2.
Οι γηπεδούχοι είχαν πολλούς διακριθέντες, με κορυφαίο τον Κάιλ Γουίμς με 22 πόντους, ενώ Τεόντοσιτς και Κορντινιέ πρόσθεσαν 15 και 13 αντίστοιχα.
Ο ομογενής Ναζ Μήτρου-Λονγκ ήταν ο,τι καλύτερο είχαν να επιδείξουν οι γηπεδούχοι, με τον 28χρονο γκαρντ να έχει 16 πόντους, 10 ριμπάουντ κι 6 ασίστ σε 32 λεπτά παρουσίας.
Από την άλλη η Αρμάνι Μιλάνο δυσκολεύτηκε λίγο περισσότερο, αλλά έφτασε στην τελική επικράτηση επί της Ρέτζιο Εμίλια με 84-74. Ο Ντίνος Μήτογλου ήταν καλός με 12 πόντους και 1 ριμπάουντ σε 22 λεπτά συμμετοχής. Κορυφαίος για την ομάδα του Έτορε Μεσίνα ήταν ο Σέρχι Ροντρίγκες με 22 πόντους, ενώ ο Λουίτζι Ντατόμε μέτρησε 20 πόντους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καλαμάτα: Ο λόγος της παραίτησης Βοσνιάδη και το...deja vu
- Παναθηναϊκός AKTOR: Tα όνειρα του Αταμάν κι ο ονειρικός Χουάντσο
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- Ο Γιαννακόπουλος επιμένει για το ευρωπαϊκό: «Θα είναι το πιο μάγκικο»
- ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την Ελλάδα για την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου
