ΡΕΑΛ ΜΠΕΤΙΣ: Από τον Προμηθέα στους Ανδαλουσιάνους ο Κασιμίρο
Η Ρεάλ Μπέτις ανακοίνωσε την απόκτηση του Λουίς Κασιμίρο, μετά από την αποχώρηση του Ζοάν Πλάθα από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Ο Λουίς Κασιμίρο μετά από το σύντομο πέρασμά του από την Ελλάδα και τον πάγκο του Προμηθέα Πάτρας επιστρέφει στην πατρίδα του για να αναλάβει τις τύχες της Ρεάλ Μπέτις, η οποία ολοκλήρωσε την συνεργασία της με τον Ζοάν Πλάθα.
Η Μπέτις δεν βρίσκεται σε καλή θέση στο ισπανικό πρωτάθλημα αφού είναι στην 18η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Liga Endesa με ρεκόρ 2-9 και η διοίκηση των Ανδαλουσιανών πήρε την απόφαση να προχωρήσει σε καίριες αλλαγές.
Έτσι, ο Κασιμίρο επιστρέφει για ακόμα μία φορά στην Ισπανία και αναλαμβάνει το δύσκολο έργο διάσωσης της Ρεάλ Μπέτις.
Η ανάρτηση της Μπέτις:
? OFICIAL | Luis Casimiro, nuevo entrenador del Coosur Real Betis ✨✍
¡Bienvenido, @LuisCasimiro_! ?
➡ https://t.co/ARECKP6tyT#CoosurBetis #LigaEndesa pic.twitter.com/GzsO7v5X1y
— Coosur Real Betis (@RealBetisBasket) November 22, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Πλέι οφ: Η βαθμολογία και οι επόμενες αγωνιστικές μέχρι το φινάλε
- Καραπαπάς για το 1-0 του ΠΑΟΚ: «Πώς μέτρησε αυτό το γκολ και το δικό μας με την ΑΕΚ ακυρώθηκε;»
- ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Εντονες «ερυθρόλευκες» διαμαρτυρίες για το γκολ του Γερεμέγεφ
- Μεντιλίμπαρ: «Κάναμε ένα παιχνίδι που ήταν φτιαγμένο έτσι για να κερδίσουμε, τους χαρίσαμε δύο γκολ»
- Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Ξεκινά και πάλι το... σίριαλ για Βαλαντσιούνας
