ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΙΟΛΙΟΣ: «Η παρουσία του Γκάλη στο ματς με την Λευκορωσία σηματοδοτεί τη νέα εποχή του ελληνικού μπάσκετ»

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, έκανε δηλώσεις ενόψει του αγώνα με την Λευκορωσία στο Αλεξάνδρειο και παράλληλα αναφέρθηκε στην παρουσία του Νίκου Γκάλη την Κυριακή (28/11).

Συγκεκριμένα είπε:

«Είναι ιδιαίτερη χαρά μας που η Εθνική ομάδα είναι στη Θεσσαλονίκη για πρώτη φορά μετά από 34 χρόνια και που ο κόσμος αγκαλιάζει αυτή την προσπάθεια γιατί είναι κάτι που επιθυμούσε πολύ. Το ότι ο αγώνας θα γίνει σε αυτό το γήπεδο σηματοδοτεί μια νέα εποχή. Εγώ είμαι περήφανος απλά και μόνο που βρίσκομαι εδώ. Εννοείται πως είμαι αισιόδοξος και εννοείται πως θα είμαστε όλοι μια ψυχή και μια φωνή για να κερδίσει η Εθνική ομάδα, που είναι η ομάδα όλων μας. Είναι η ομάδα που ενώνει όλους μας, είναι πάνω από σωματεία και περιοχές, είναι στην κορυφή και την ψυχή όλων μας».

Όσο για την παρουσία του Νίκου Γκάλη στον αγώνα της Κυριακής: «Ο Νίκος Γκάλης δεν είναι απλώς ένας παίκτης, αλλά ένα έμβλημα του ελληνικού μπάσκετ στο παγκόσμιο γίγνεσθαι, ένας άνθρωπος που μας ενώνει διαχρονικά και διαπολιτιστικά. Η παρουσία του στο γήπεδο την Κυριακή δείχνει ποια είναι η επόμενη μέρα για το ελληνικό μπάσκετ. Αυτό είναι το ελληνικό μπάσκετ: άνθρωποι που το πήραν στις πλάτες τους και πετούν πάλι μαζί μας για να συνεχίσουμε και να οδηγήσουμε το ελληνικό μπάσκετ σε νέες επιτυχίες».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News