ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ: Κρίνεται σήμερα η παρουσία Σπανούλη για το Προολυμπιακό
Η θλάση στη γάμπα συνεχίζει να ταλαιπωρεί τον διεθνή γκαρντ και η προπόνηση της Τρίτης (22/6) θα παίξει σημαντικό ρόλο.
Η Εθνική ομάδα έχει πολλά προβλήματα. Εχασε τους Παπαπέτρου-Παπανικολάου-Πρίντεζη και κατά συνέπεια είναι υποχρεωμένη να πορευθεί χωρίς αυτούς στο Προολυμπιακό. Όμως ενδέχεται να πορευθεί και χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη!
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού συνεχίζει να ταλαιπωρείται από θλάση στη γάμπα και κατά συνέπεια δεν αγωνίστηκε ούτε στο «Ακρόπολις». Ο «πονοκέφαλος» είναι τεράστιος. Ο ίδιος επιθυμεί να δώσει το παρών στο Προολυμπιακό, αλλά αν δεν είναι 100% έτοιμος δεν θα παρθεί το ρίσκο.
Η προπόνηση της Τρίτης (22/6) πιθανότατα θα κρίνει για το αν ο Σπανούλης θα είναι σε θέση να ταξιδέψει την Παρασκευή με την αποστολή.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- LaLiga: Όταν ο Μπόατενγκ έπαιξε μπουνιές με τον Λιβάγια σε προπόνηση στην Λας Πάλμας
- NBA: Τέλος το μυθικό ρεκόρ του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Μουντιάλ 2026: Κληρώνει για τους ομίλους - Αυτά είναι τα γκρουπ δυναμικότητας
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός - Βαλένθια για τη Euroleague και τον τελικό του League Cup ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
