ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ: Προτίθενται να στείλουν τον Γουόκερ στο Χιούστον για τον Γουόλ

Μία ανταλλαγή-βόμβα θέλουν να «πυροδοτήσουν» οι Νιου Γιορκ Νικς, καθώς φέρονται να είναι διατεθειμένοι να δώσουν τον Κέμπα Γουόκερ στους Χιούστον Ρόκετς για να αποκτήσουν τον Τζον Γουόλ.

Ο Τζον Γουόλ βρίσκεται εδώ και καιρό υπ’ ατμόν στους Χιούστον Ρόκετς, οι οποίοι αναζητούσαν τρόπο να ξεφορτωθούν το βαρύ του συμβόλαιο. Μάλιστα, ο… φευγάτος Γουόλ είχε επιχειρήσει την επανένταξή του στο rotation των «ρουκετών», αλλά η προσπάθειά του έπεσε στο κενό. Ο ίδιος έχει να λάβει μέρος σε αγώνα των Τεξανών από τις 23 Απριλίου 2021!

Παράλληλα, οι Νιου Γιορκ Νικς έθεσαν εκτός rotation τον Κέμπα Γουόκερ, με τον Τιμ Τίμποντο να επικυρώνει σε δηλώσεις του τον παραγκωνισμό του All-Star πόιντ γκαρντ, παρεπόμενο της φτωχής αγωνιστικής παρουσίας του τη φετινή σεζόν.

Υπό αυτό το πρίσμα, μία ανταλλαγή του Κέμπα Γουόκερ με τον Τζον Γουόλ φαίνεται να μοιάζει με win-win για όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές και ήδη το εν λόγω σενάριο έχει αρχίσει να «φουντώνει» στις ΗΠΑ.

Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί πως για να πάρει σάρκα και οστά το συγκεκριμένο trade, είναι επιβεβλημένη και η συμμετοχή άλλων ομάδων-παικτών, καθότι ο Γουόκερ έχει λαμβάνειν λιγότερα από 9 εκατομμύρια δολάρια για τη σεζόν 2022-2023, ενώ το τρέχον συμβόλαιο του Γουόλ προβλέπει απολαβές ύψους 44.310.840 δολαρίων για τη σεζόν 2021-22.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News