ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ: Χωρίς Σενγκέλια, Φότγκμαν και Χάκετ απέναντι στον Παναθηναϊκό
Ο Παναθηναϊκός θα κοντραριστεί με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας απόψε (2/12, 19:00), με τον Δημήτρη Ιτούδη να έχει να αντιμετωπίσει για ακόμα έναν αγώνα προβλήματα τραυματισμών στην ομάδα του, αφού ο Τόρνικε Σενγκέλια δεν θα ενισχύσει την προσπάθεια των Ρώσων.
Ο Γεωργιανός φόργουορντ αγωνίστηκε με την Εθνική ομάδα της χώρας του στα πρώτα παράθυρα» της FIBA για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023, αλλά πριν από τον δεύτερο αγώνα με την Ισπανία, τραυματίστηκε.
Έτσι, ο Σενγκέλια δεν αγωνίστηκε απέναντι στους Ισπανούς, κάτι που τον κράτησε εκτός προπονήσεων της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
Κατά συνέπεια, ο Γεωργιανός φόργουορντ δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, αφού δεν είναι έτοιμος.
Παράλληλα, εκτός του αγώνα θα είναι και οι Ντάνιελ Χάκετ – Γιοχάνες Φότγκμαν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός Conference League: Αυτός είναι ο αντίπαλος στον δεύτερο προκριματικό
- ΑΕΚ Παρασκήνιο: Τι πραγματικά ισχύει με τον Ουναχί
- Ολυμπιακός: Ο Δήμος Πειραιά τίμησε τις πρωταθλήτριες Ευρώπης - To μήνυμα ενότητας του Βαγγέλη Μαρινάκη
- Βετεράνοι ΠΑΟΚ: Το ευχαριστήριο μήνυμα προς τον Λουτσέσκου και η εμπιστοσύνη τους προς τον Ιβάν Σαββίδη
- Παναθηναϊκός: Οριστικά στη Βίτζεβ Λοτζ για Σφιντέρσκι - Αυτό είναι το deal
