ΛΑΒΑΡ ΜΠΟΛ: «Σε τι να συμβουλέψει τον ΛαΜέλο ο Τζόρνταν;»

Ο ΛαΒάρ Μπολ τράβηξε πάλι τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του, δηλώνοντας πως ο Μάικλ Τζόρνταν δεν έχει κάποια συμβουλή να δώσει στον γιο του, ΛαΜέλο.

Του αρέσει να… τραβάει τα βλέμματα πάνω του, συνήθως με δηλώσεις εναντίον των «ιερών τεράτων» του NBA, με τα οποία αρέσκεται να έχει… κόντρα. Ο ΛαΒάρ Μπολ, περί ου ο λόγος, έκανε πάλι το… κομμάτι του.

Ο πατέρας του ΛαΜέλο Μπολ ρωτήθηκε για το εάν ο γιος του παίρνει συμβουλές από τον κορυφαίο μπασκετμπολίστα όλων των εποχών και νυν ιδιοκτήτη των Σάρλοτ Χόρνετς (στους οποίους αγωνίζεται ο ΛαΜέλο), Μάικλ Τζόρνταν, και η απάντησή του προκάλεσε… σοκ μόνο σε όσους δεν τον γνωρίζουν.

«Ποτέ! Τι συμβουλή θα του δώσει; Πες μου τι συμβουλή μπορεί να του δώσει. Πότε ήταν η τελευταία φορά που κέρδισε πρωτάθλημα; Και το παιχνίδι έχει αλλάξει. Τι θα του πει;» αποκρίθηκε, προκαλώντας για άλλη μία φορά αίσθηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε παλαιότερη δήλωσή του, ο πρώην παίκτης του NFL είχε αναφέρει ότι δεν υπήρχε… καμία περίπτωση να τον κέρδιζε ο Μάικλ Τζόρνταν σε… μονό.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News