ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ BC: Θετικοί στον κορωνοϊό οι Λάσο και Ερτέλ
Οι Πάμπλο Λάσο και Τομά Ερτέλ βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, όπερ και σημαίνει πως θα τεθούν υπό καθεστώς καραντίνας για 14 ημέρες και θα απουσιάσουν από τους αγώνες της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι σε Άλμπα Βερολίνου, Αρμάνι Μιλάνο και ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
Δίχως τον προπονητή της, Πάμπλο Λάσο, αλλά και τον Τομά Ερτέλ θα πορευτεί για τις επόμενες 14 ημέρες η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς τα δύο μέλη της διαγνώσθηκαν με κορωνοϊό, όπως ανακοίνωσε η «βασίλισσα» λίγες ώρες πριν από τον αγώνα με την Άλμπα Βερολίνου (14/12, 21:45).
Ως εκ τούτου, τόσο ο Ισπανός προπονητής, όσο και ο Γάλλος πόιντ γκαρντ, θα απουσιάσουν από τις αναμετρήσεις των Μαδριλένων απέναντι σε Άλμπα Βερολίνου (14/12), Αρμάνι Μιλάνο (16/12) και ΤΣΣΚΑ Μόσχας (23/12) και θα είναι εκ νέου διαθέσιμοι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, από τον αγώνα απέναντι στη Φενέρμπαχτσε (29/12).
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- LaLiga: Όταν ο Μπόατενγκ έπαιξε μπουνιές με τον Λιβάγια σε προπόνηση στην Λας Πάλμας
- NBA: Τέλος το μυθικό ρεκόρ του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Μουντιάλ 2026: Κληρώνει για τους ομίλους - Αυτά είναι τα γκρουπ δυναμικότητας
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός - Βαλένθια για τη Euroleague και τον τελικό του League Cup ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
