ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ: Την τελευταία στιγμή κρίνεται η συμμετοχή των Νέντοβιτς-Φλόιντ με Μπαρτσελόνα
Οι «πράσινοι» έχουν στο μυαλό τους το σημαντικό παιχνίδι με τους «μπλαουγκράνα» για την 16η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και ο Δημήτρης Πρίφτης θα περιμένει την ύστατη στιγμή για δύο παίκτες.
Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ είναι υποχρεωμένος να αφήσει πίσω του την ήττα από την Αρμάνι και να επικεντρωθεί στο άκρως απαιτητικό παιχνίδι με την πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Μπαρτσελόνα. Οι «πράσινοι» προπονήθηκαν στο Μιλάνο, αλλά θα περιμένουν την τελευταία στιγμή να δουν αν θα είναι πλήρεις.
Συγκεκριμένα ο Νεμάνια Νέντοβιτς (διάστρεμμα στο αριστερό πόδι) ακολούθησε στο ΟΑΚΑ ατομικό πρόγραμμα και η παρουσία του θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Το ίδιο ισχύει και για τον Τζεχάιβ Φλόιντ. Ο Αμερικανός σέντερ (πρόβλημα στο ισχίο) ακολούθησε ατομικό στο ΟΑΚΑ και η παρουσία του θα κριθεί λίγο πριν το τζάμπολ (16/12, 21.00).
TAGS
# Euroleague
# Stoiximan Basket League
# Μπάσκετ
# Νεμάνια Νέντοβιτς
# Παναθηναϊκός
# Τζεχάιβ Φλόιντ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας για Φουρνιέ: «Το πρόγραμμα είναι να επιστρέψει με τον Ερυθρό Αστέρα»
- Λεβαδειακός-Αρης 3-0: Βρήκε σφυγμό, τον έχασε ο Αρης!
- Καρέτσας: «Ευλογία να είμαι πίσω στον αγωνιστικό χώρο - Εξαιρετική ομαδική εμφάνιση στο Μόναχο»
- ΑΕΛ - Ολυμπιακός Β': Τα έντονα παράπονα Καραπαπά για τη διαιτησία
- Θλίψη στον παγκόσμιο στίβο: Πέθανε η πρωταθλήτρια Ευρώπης Κιάρα ΜακΓκίαν σε ηλικία 34 ετών
