ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ: Την τελευταία στιγμή κρίνεται η συμμετοχή των Νέντοβιτς-Φλόιντ με Μπαρτσελόνα
Οι «πράσινοι» έχουν στο μυαλό τους το σημαντικό παιχνίδι με τους «μπλαουγκράνα» για την 16η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και ο Δημήτρης Πρίφτης θα περιμένει την ύστατη στιγμή για δύο παίκτες.
Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ είναι υποχρεωμένος να αφήσει πίσω του την ήττα από την Αρμάνι και να επικεντρωθεί στο άκρως απαιτητικό παιχνίδι με την πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Μπαρτσελόνα. Οι «πράσινοι» προπονήθηκαν στο Μιλάνο, αλλά θα περιμένουν την τελευταία στιγμή να δουν αν θα είναι πλήρεις.
Συγκεκριμένα ο Νεμάνια Νέντοβιτς (διάστρεμμα στο αριστερό πόδι) ακολούθησε στο ΟΑΚΑ ατομικό πρόγραμμα και η παρουσία του θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Το ίδιο ισχύει και για τον Τζεχάιβ Φλόιντ. Ο Αμερικανός σέντερ (πρόβλημα στο ισχίο) ακολούθησε ατομικό στο ΟΑΚΑ και η παρουσία του θα κριθεί λίγο πριν το τζάμπολ (16/12, 21.00).
TAGS
# Euroleague
# Stoiximan Basket League
# Μπάσκετ
# Νεμάνια Νέντοβιτς
# Παναθηναϊκός
# Τζεχάιβ Φλόιντ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ: Οι ημερομηνίες των προημιτελικών και ο δρόμος προς τον τελικό του Conference League
- ΑΕΚ: Οι ημερομηνίες των πλέι οφ της Super League και τα προημιτελικά του Conference League
- Ολυμπιακός: Φουλ για sold out με την ΑΕΛ - Πόσα εισιτήρια απομένουν
- ΠΑΟΚ: Ρήξη έξω πλαγίου ο Σορετίρε - Τα πήγαινε πολύ καλά στην Τσβόλε
- O Αταμάν ζήτησε στο ΟΑΚΑ να... απαντήσει: «Στο Βελιγράδι όλοι φώναζαν για τον Ολυμπιακό» - Η ατάκα για Χολμς
