ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΛΕΪΚΕΡΣ: Μαγνητική στο γόνατο για τον Άντονι Ντέιβις
Ο Άντονι Ντέιβις στάθηκε αρκετά άτυχος στον αγώνα των Λος Άντζελες Λέικερς κόντρα στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς και θα υποβληθεί σε μαγνητική για να φανεί το πλήρες μέγεθος της ζημιάς.
Ο Άντονι Ντέιβις τραυματίστηκε στον αγώνα με τους Τίμπεργουλβς, με τον σέντερ των Λος Άντζελες Λέικερς να δείχνει ότι πονάει έντονα στο γόνατο, να αποχωρεί από την αναμέτρηση και να μην επιστρέφει ξανά στο παρκέ.
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το χρονικό διάστημα απουσίας του, αλλά και το που έχει τραυματιστεί συγκεκριμένα.
όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν όταν η αποστολή της ομάδας του Φρανκ Βόγκελ φτάσει στο Σικάγο για τον αγώνα με τους Μπουλς. Εκεί ο Ντέιβις θα υποβληθεί σε μαγνητική, με την οποία θα γίνει ξεκάθαρο το διάστημα απουσίας του από την αγωνιστική δράση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Η πίστη του Ιμανόλ, η κίνηση-ματ και τα χαμόγελα
- Τζολάκης: «Κανείς δεν πίστευε σε εμάς – Χαίρομαι που παίζω μαζί με τον Μουζακίτη»
- Ολυμπιακός: Με Ρεάλ στον τελικό του Σούπερ Καπ - Η μέρα και η ώρα
- Ξεκάθαρος ο Κόντης στους παίκτες: «Ξεχνάμε τη Χόφενχαϊμ, τώρα μόνο ο Αστέρας»
- ΑΕΚ: Ανακοινώθηκε το deal με τον Τομά Ερτέλ
