ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ: Εκτός για 1,5 μήνα ο Σιλντς (pic)
Πετυχημένη ήταν η επέμβαση του Σαβόν Σιλντς, με τον Αμερικανό να περνά σιγά σιγά στο στάδιο της αποθεραπείας του και να επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Αρμάνι Μιλάνο.
Ο Αμερικανός γκαρντ, τραυματίστηκε στον αγώνα με την Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Μάλκολμ Ντιλέινι να κατηγορεί τον Ρούντι Φερνάντες και σήμερα υποβλήθηκε σε επέμβαση γιαι να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στο χέρι του.
Πλέον, ο Σιλντς θα ξεκινήσει την αποθεραπεία του και θα επιστρέψει στην διάθεση του Έτορε Μεσίνα σε 1.5 μήνα.
Βέβαια, μένει να δούμε πόσα παιχνίδια θα χάσει ο Αμερικανός, αφού η Αρμάνι πλήτεται από τον κορωνοϊό, με τους αγώνες απέναντι σε Ζαλγκίρις Κάουνας και Βίρτους Μπολόνια να αναβάλλονται.
Η ανακοίνωση της Αρμάνι:
? Comunicato Olimpia Milano su Shavon Shields ➡ https://t.co/u31oqaU1uo
? Olimpia Milano statement regarding Shavon Shields ➡ https://t.co/Je9RaHWkuN#insieme pic.twitter.com/194GEsM3nL
— Olimpia Milano (@OlimpiaMI1936) December 21, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός: Η ομάδα «του Ναν» και του... κόσμου της
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- ΠΑΟΚ: Με νίκη στο Βόλο πάει στο +14 σε σχέση με πέρυσι
- Κύπελλο Εθνών Αφρικής: Ο πρώτος Μαροκινός που αρνείται τον τίτλο
- Στέφανος Τσιτσιπάς: Ξανάνιωσε νικώντας το Νο 6 στο Μαϊάμι
