ΑΦΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ: «Βασίλη, σε ευχαριστούμε για όσα χάρισες στο μπάσκετ»

Με μία άκρως συγκινητική δήλωση, οι Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος αποχαιρέτησαν τον αναμορφωτή του Ολυμπιακού, Βασίλη Σπανούλη, που έριξε τίτλους τέλους στην τεράστια καριέρα του.

Είναι πλέον γεγονός. Ο Βασίλης Σπανούλης αποσύρθηκε από την ενεργό δράση. Μία είδηση που έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην μπασκετική Ευρώπη, η οποία υποκλίθηκε στο μπασκετικό μεγαλείο του «V-SPAN».

Ο Ολυμπιακός, η ομάδα η οποία συνδέθηκε όσο καμία άλλη με την τεράστια καριέρα του Βασίλη Σπανούλη και πανηγύρισε, υπό την αρχηγία του, τις μεγαλύτερες στιγμές της ιστορίας της, είπε το δικό του αντίο στον θρύλο του, τον Βασίλη του…

Με λόγια μέσα από την καρδιά, οι διοικητικοί ηγέτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, αδερφοί Αγγελόπουλοι, ευχαρίστησαν τον αναμορφωτή της «ερυθρόλευκης» ιστορίας.

Η δήλωση των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Είναι μια στιγμή από αυτές που αρνείσαι να δεχτείς ότι θα έρθουν. Που δεν θέλεις να τις ζήσεις και παρότι βρίσκονται μπροστά σου επιλέγεις να μην τις κοιτάς, ελπίζοντας οτι ο χρόνος θα φρενάρει. Ο Βασίλης, άλλωστε, μας έκανε να πιστέψουμε ότι γίνεται…

Για 11 χρόνια, ο μεγαλύτερος Έλληνας μπασκετμπολίστας τίμησε όσο κανείς τη φανέλα του Ολυμπιακού κι εμάς προσωπικά με τη φιλία του.

Για 11 χρόνια πορευτήκαμε μαζί στα εύκολα και στα δύσκολα. Κλάψαμε, γελάσαμε, ξεσπάσαμε. Ονειρευτήκαμε και πετύχαμε ανεπανάληπτα κατορθώματα.

Με μπροστάρη τον Σπανούλη ο Ολυμπιακός μας έγραψε τις πιο χρυσές σελίδες της ιστορίας του. Κέρδισε τον θαυμασμό της Ευρώπης κι έγινε συνώνυμο της υπέρβασης.

Για 11 ολόκληρα χρόνια ο ηγέτης μας. Για πάντα ο Βασίλης με το 7…

ΒΑΣΙΛΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για όσα πρόσφερες στον Ολυμπιακό.

ΒΑΣΙΛΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για όσα χάρισες στο μπάσκετ».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News