ΤΟΡΟΝΤΟ ΡΑΠΤΟΡΣ: Οι εντός έδρας αγώνες τους θα διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών

Η νέα έξαρση του κορωνοϊού στο Τορόντο υποχρεώνει τους Ράπτορς να δώσουν τους εντός έδρας αγώνες τους για τις προσεχείς τρεις εβδομάδες δίχως τη συμπαράσταση των φιλάθλων τους.

Χωρίς τον… έκτο παίκτη τους, τον κόσμο τους, είναι υποχρεωμένοι να πορευθούν οι Τορόντο Ράπτορς για τις επόμενες τρεις -τουλάχιστον- εβδομάδες στα εντός έδρας παιχνίδια τους, στην Scotiabank Arena.

Οι «πτερόσαυροι» ενημέρωσαν τους φιλάθλους τους πως από εδώ και πέρα δεν θα διαθέτουν εισιτήρια προς πώληση για τους εντός έδρας αγώνες, καθώς το Τορόντο αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα με την έξαρση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Οι μοναδικοί που θα έχουν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο θα είναι το προσωπικό των ομάδων, οι συνοδοί τους, οι συγγενείς και οι φίλοι των αθλητών, οι οποίοι συνολικά δεν θα υπερβαίνουν τα 1.000 άτομα.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο διάστημα των τριών εβδομάδων οι Ράπτορς θα υποδεχτούν κατά σειρά τους Κλίπερς (31/12), τους Νικς (02/01), τους Σπερς (4/1), τους Τζαζ (07/01), τους Πέλικανς (09/01) και τους Σανς (11/01).

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News