ΣΤΡΑΣΜΠΟΥΡ BC: Αιτήθηκε την αναβολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ λόγω κρουσμάτων!

Αλαλούμ λίγη ώρα πριν την αναχώρηση της αποστολής του ΠΑΟΚ με προορισμό τη Φρανκφούρτη, καθώς η Στρασμπούρ αιτήθηκε λόγω κορωνοϊού την αναβολή της αυριανής αναμέτρησης (05/01, 21.00) με την ελληνική ομάδα, στο πλαίσιο των Play-Ins του Basketball Champions League.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ βρίσκεται αυτή την ώρα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» προκειμένου στις 15:35 να αναχωρήσει για τη Φρανκφούρτη, από την οποία στη συνέχεια θα μεταβεί στο Στρασβούργο για το αυριανό ματς με την ομώνυμη ομάδα, για τα Play-Ins του Basketball Champions League.

Ωστόσο, λίγη ώρα πριν την αναχώρηση έγινε γνωστό πως η γαλλική κατέθεσε επίσημο αίτημα αναβολής του ματς, καθώς φέρεται να πλήττεται από κρούσματα κορωνοϊού που έχουν ανιχνευτεί σε παίκτες της, δίχως να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Ως εκ τούτου, ελλοχεύει ο κίνδυνος ο αγώνας να αναβληθεί ενόσω η αποστολή της ελληνικής ομάδας θα βρίσκεται εν πτήσει! Φυσικά, αν υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση επί του θέματος, η αποστολή δεν θα χρειαστεί να μπει στο αεροπλάνο, οπότε μένει να φανούν τα… αντανακλαστικά της διοργανώτριας αρχής προκειμένου να αποφευχθεί πιθανή ταλαιπωρία, εάν και εφόσον ο αγώνας αναβληθεί.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News