ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ: Ανακοίνωσε 11 κρούσματα COVID-19

Μεγάλη η διασπορά του κορωνοϊού ανάμεσα στα μέλη της Άλμπα Βερολίνου, με την πρωταθλήτρια Γερμανίας να ανακοινώνει την Πέμπτη (06/01) την ανίχνευση 11 κρουσμάτων COVID-19 στις τάξεις της.

Ο κορωνοϊός έχει «γονατίσει» τη συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων της EuroLeague, με συνολικά 13 ομάδες της διοργάνωσης να πλήττονται βάναυσα από την έξαρση της πανδημίας.

Η Άλμπα Βερολίνου έγινε ο τελευταίος χρονικά σύλλογος που «χτυπήθηκε» από την COVID-19, ανακοινώνοντας την Πέμπτη (06/01) πως συνολικά έντεκα μέλη της -παίκτες, προπονητές και μέλη του επιτελείου- έχουν μολυνθεί από τον ιό και έχουν τεθεί υπό καθεστώς απομόνωσης και επιτήρησης γιατρών, κατά τα προβλεπόμενα στο υγειονομικό πρωτόκολλο.

Ως εκ τούτου, η διοίκηση της πρωταθλήτριας Γερμανίας κατέθεσε αίτημα αναβολής της αναμέτρησης του γερμανικού πρωταθλήματος με την Μπραουνσβάιγκ, η οποία είχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή (09/01), το οποίο έγινε δεκτό όπως αναμενόταν.