ΣΤΡΑΣΜΠΟΥΡ: Αναβλήθηκε το παιχνίδι με τη Σαλόν-Ρεμ, ξεκούραστη στη Θεσσαλονίκη
Χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις για το πρωτάθλημά της στη Γαλλία θα το Σαββατοκύριακο έμεινε η Στρασμπούρ, που θα αντιμετωπίσει ξεκούραστη τον ΠΑΟΚ για το δεύτερο παιχνίδι της σειράς του Basketball Champions League.
H Στρασμπούρ θα έρθει ξεκούραστη για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, στη 2η πράξη της σειράς με τον «Δικέφαλο» για τη φάση των play-in του Basketball Champions League. Αυτό διότι οι Γάλλοι δε θα αγωνιστούν στο πρωτάθλημά τους κόντρα στη Σαλόν-Ρεμ.
Αυτό διότι οι αντίπαλοι της Στρασμπούρ έχουν ανακοινώσει κρούσματα κορωνοϊού και το ματς του Σαββάτου (8/1) αναβλήθηκε. Οι Γάλλοι θα φτάσουν στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι της Τετάρτης (12/1 – 19:30) χωρίς τους Ρόμπερτσον και Μοράν, που επίσης νοσούν με κορωνοϊό.
Ο ΠΑΟΚ ψάχνει νίκη για να ισοφαρίσει τη σειρά, μετά το βαρύ 105-78 του πρώτου παιχνιδιού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Ο Τομ Λουσέ έφτασε στη Θεσσαλονίκη
- Σύγκρουση ελικοπτέρων: Ένας Έλληνας κι ένας Δανός οι δύο νεκροί
- Γιαμπουσέλε: «Δική μου η απόφαση της αποχώρησης από τους Νικς, με 2-3 κακά ματς θέλουν να σε ανταλλάξουν»
- Νίκολιτς: «Aν έπρεπε να πω κάτι που δεν μου άρεσε είναι ότι βάλαμε μόνο τρία γκολ»
- Ταυτότητες: Η μεγάλη αλλαγή που χρειάζεται προσοχή
