ΣΤΡΑΣΜΠΟΥΡ: Αναβλήθηκε το παιχνίδι με τη Σαλόν-Ρεμ, ξεκούραστη στη Θεσσαλονίκη
Χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις για το πρωτάθλημά της στη Γαλλία θα το Σαββατοκύριακο έμεινε η Στρασμπούρ, που θα αντιμετωπίσει ξεκούραστη τον ΠΑΟΚ για το δεύτερο παιχνίδι της σειράς του Basketball Champions League.
H Στρασμπούρ θα έρθει ξεκούραστη για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, στη 2η πράξη της σειράς με τον «Δικέφαλο» για τη φάση των play-in του Basketball Champions League. Αυτό διότι οι Γάλλοι δε θα αγωνιστούν στο πρωτάθλημά τους κόντρα στη Σαλόν-Ρεμ.
Αυτό διότι οι αντίπαλοι της Στρασμπούρ έχουν ανακοινώσει κρούσματα κορωνοϊού και το ματς του Σαββάτου (8/1) αναβλήθηκε. Οι Γάλλοι θα φτάσουν στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι της Τετάρτης (12/1 – 19:30) χωρίς τους Ρόμπερτσον και Μοράν, που επίσης νοσούν με κορωνοϊό.
Ο ΠΑΟΚ ψάχνει νίκη για να ισοφαρίσει τη σειρά, μετά το βαρύ 105-78 του πρώτου παιχνιδιού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας: «Αξίζουμε να είμαστε στο Final Four, πρέπει όμως να το αποδείξουμε»
- Ολυμπιακός: Όταν η μπάλα δεν καταλήγει στο πλεκτό...
- Άντρια Ζίβκοβιτς: Πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό χωρίς... αστερίσκο
- ΑΕΚ: Μπορεί να στεφθεί πρωταθλήτρια νικώντας τον Παναθηναϊκό; Τι χρειάζεται για τον τίτλο
- Υπεράνω Όλων: Κάποιες φορές δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο
