ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ: Έτοιμος ενόψει Ολυμπιακού ο Ντέβιν Μπούκερ
Η Φενέρχμπαχτσε αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό (Τρίτη 11/1 – 19:45) για την 20η αγωνιστική, με τον Ντέβιν Μπούκερ να επιστρέφει στις προπονήσεις και να λογίζεται κανονικά στη διάθεση του Σάσα Τζόρτζεβιτς.
Ο Σάσα Τζόρτζεβις είδε έναν ακόμα παίκτη να επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του στις προπονήσεις της Φενέρμπαχτσε. Συγκεκριμένα ο Ντέβιν Μπούκερ επέστρεψε κανονικά αφού έλειψε για δύο εβδομάδες, μετά τον τραυματισμό του στη γάμπα και θα βρίσκεται στα πλάνα του Σέρβου προπονητή ενόψει του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό την Τρίτη (11/1 – 19:45) για την 20η αγωνιστική της Euroleague.
Οι Τούρκοι δεν έχουν στη διάθεσή τους Ντε Κολό και Βέσελι, που θα λείψουν για αρκετό διάστημα ακόμα λόγω τραυματισμών, επομένως θα είναι δύο «πονοκέφαλοι» λιγότεροι για τον Γιώργο Μπαρτζώκα.
Οι «ερυθρόλευκοι» αναχωρούν για την Κωνσταντινούπολη το μεσημέρι της Δευτέρας (10/1), αφού την Κυριακή προπονήθηκαν όλοι, ξεπερνώντας τον κορωνοϊό που τους ταλαιπώρούσε το τελευταίο διάστημα, με την ομάδα να φτάνει τα 12 κρούσματα, τα 9 εκ των οποίων σε παίκτες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ευρωλίγκα: Με 24 ομάδες από τη σεζόν 2027/28 – αναλυτικά οι ανακοινώσεις
- Μυθικός Μέσι: Συνεχίζει να σπάει ρεκόρ!
- Παναθηναϊκός: Όταν υπάρχει ο Ζοτς, όλα γίνονται απλά!
- Νίκος Βιδάλης: Ποιος είναι ο 15χρονος, το νέο «διαμαντάκι» του Ολυμπιακού
- Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι προημιτελικοί - Μέρες και ώρες και οι διασταυρώσεις στα ημιτελικά
