ΖΕΛΙΚΟ ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ: «Να αγωνιστούμε στη Euroleague, όχι μόνο για μία χρονιά»

Η Παρτιζάν παρουσίασε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, με τον Σέρβο προπονητή να μιλάει για το συναίσθημα που του προκάλεσε η επιστροφή του στο Βελιγράδι

Πέρα από το συναισθηματικό κομμάτι για την επιστροφή του, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε και για το θέμα της επιστροφής της Παρτιζάν στη Euroleague!

Ο Ζοτς, απαριθμώντας του στόχους του συλλόγου για την επόμενη σεζόν, στην Αδριατική Λίγκα και το EuroCup, τονίζοντας επίσης πως είναι σημαντική η συμμετοχής της ομάδας στην Euroleague.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ομπράντοβιτς στην παρουσίασή του:

«Είμαι ευγνώμων στον πρόεδρο για την ευκαιρία να επιστρέψω στην Παρτιζάν. Γύρισα λόγω του συναισθήματος. Όλα αυτά τα χρόνια προσπάθησα να βοηθήσω την Παρτιζάν όσο περισσότερο μπορούσα, τώρα θα προσπαθήσω για να επαναφέρω την ομάδα εκεί που ανήκει. Η ιστορία του κλαμπ είναι εκπληκτική. Η απόφαση ήταν σχετικά εύκολη. Την προηγούμενη εβδομάδα όταν συναντήθηκα με τον Όστογια Μιγιάιλοβιτς πήρε περίπου 2-3 ώρες και ήδη είχα πάρει την απόφασή μου. Οι φιλοδοξίες είναι οι υψηλότερες δυνατές. Γνωρίζω τι σημαίνει η επιστροφή στην Παρτιζάν. Θέλω να παίξω στην Euroleague, αλλά όχι μόνο για ένα χρόνο, αλλά να έχουμε σοβαρό ρόλο σε αυτή. Σταμάτησα για έναν χρόνο, οπότε δεν μπορώ να περιμένω να επιστρέψω στο παρκέ. Είμαι πιο ευτυχισμένος εκεί».

Σχετικά με την δουλειά που αναμένεται να κάνει στην Παρτιζάν:

«Έχουμε δρόμο μπροστά μας, αλλά όταν έχεις επιθυμία, μπορείς να κάνεις πολλά. Ο ανταγωνισμός στην ABA Liga είναι ισχυρός και δεν θέλω να υποσχεθώ τίποτα εκτός από το ότι θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να φέρουμε την Παρτιζάν εκεί που ανήκει».

Για την απόφασή του:

«Πάντα έλεγα ότι η Παρτιζάν με έφτιαξε και με βοήθησε. Τα χρόνια που πέρασα ως παίκτης και προπονητής με έκαναν υπόχρεο στην Παρτιζάν. Τώρα η απόφασή μου ήταν ασύγκριτα πιο εύκολη. Όταν έχεις κίνητρο δεν έχεις όριο και μπορείς να κάνεις τα πάντα».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News