ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΠΕΤΟΠΟΥΛΟΣ: Μια παρωδία...

Στην… περίεργη, λόγω κορονοϊού εποχή που ζούμε, η έκθεση κάθε ομάδας στην πανδημία, καθορίζει και την αποτελεσματικότητα της στον αγωνιστικό χώρο, όπως συνέβη για παράδειγμα στο Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός.

Η επιστροφή του Ολυμπιακού στα παιγνίδια στην Ευρωλίγκα έδειξε αυτό που υποστηρίζω μέρες τώρα ότι δηλαδή η νέα μεγάλη δυσκολία των ομάδων (πιστεύω σε όλα τα σπορ) θα έχει να κάνει με το πώς θα βρουν την φόρμα τους, μετά την αναταραχή που έχει δημιουργήσει στις τάξεις τους ο κορωνοϊός. Μετά το ματς με τον ΠΑΟ είχα γράψει ότι ο Ολυμπιακός στην Ευρωλίγκα μπορεί να κάνει φέτος σπουδαία πράγματα, αν δεν μπλέξει με τον ιό. Εγώ το κακό το έβλεπα να πλησιάζει: η εκτίμηση ήταν εύκολη. Η ερώτηση που κανείς αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να απαντήσει είναι πόσος χρόνος θα χρειαστεί στον Ολυμπιακό για να ξαναβρεί τον εαυτό του, δηλαδή τη φόρμα του. Είναι δύσκολο να το πεις γιατί δεν υπάρχουν δεδομένα.  

Σαν σε σχολικό πρωτάθλημα

Ο Ολυμπιακός γνώρισε μια συντριβή από την Φενέρ, που δεν είχε τον Ντε Κολό και τον Βέσελι, αλλά είχε λιγότερα προβλήματα με τον κορωνοϊό τις προηγούμενες μέρες κι έκανε κανονικές προπονήσεις εδώ και μια εβδομάδα.

Περισσότερα εδώ.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News