ΛΑΡΙΣΑ: Εκανε δικό της τον Λετονό φόργουορντ Γιάνις Μπέρζινς
Η Λάρισα κάνει προσπάθειες για να παραμείνει στη κατηγορία και σύμφωνα με πληροφορίες του sportday.gr, ήρθε σε συμφωνία με τον πρώην παίκτη της Μανρέσα.
Ο 28χρονος Λετονός φόργουορντ Γιάνις Μπέρζινς, έμεινε ελεύθερος από την Μανρέσα και η Λάρισα τον έκλεισε στο… άψη σβήσε.
Ο Φώτης Τακιανός ήθελε έναν παίκτη στη θέση «3» που θα μπορούσε να του προσφέρει λύσεις και στο μακρινό σουτ και κοντά στο καλάθι. Ετσι ύστερα από αστραπιαίες κινήσεις, η Λάρισα έκλεισε τον 28χρονο Λετονό φόργουορντ Γιάνις Μπέρζινς (2,01) ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ισπανική Μανρέσα ενώ είχε παίξει φυσικά και στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Αναμφίβολα πρόκειται για μια σημαντική προσθήκη που θα βοηθήσει με την ποιότητά του μέσα και έξω από το καλάθι και κυρίως θα δώσει λύσεις στη περιφέρεια. Κάτι που είχε ανάγκη η ομάδα της Λάρισας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός: Ο Αταμάν έστειλε μήνυμα στον Χολμς και η... ψυχρασία παραμένει
- Ολυμπιακός: Τα έδωσε όλα ο Μεντιλίμπαρ στο Ρέντη!
- Ολυμπιακός: Γιατί είναι μία ανάσα από τη δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή του στη League Phase του Champions League
- ΑΕΚ: Το πρόγραμμα στο Conference League - Οι ώρες και οι έδρες των προημιτελικών και των ημιτελικών
- Αντώνης Καρπετόπουλος: Αφου το θέλει ο Φορτούνης, πρέπει να επιστρέψει
