ΜΑΡΚ ΓΚΑΣΟΛ: «Μίλησα με την Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι, αλλά...»

ΜΑΡΚ ΓΚΑΣΟΛ: Ο Μαρκ Γκασόλ παραχώρησε συνέντευξη και αποκάλυψε ότι το καλοκαίρι μίλησε με τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο, αλλά όχι για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Μπαρτσελόνα.

Ο Μαρκ Γκασόλ παραχώρησε συνέντευξη και αποκάλυψε ότι το καλοκαίρι μίλησε με τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο, αλλά όχι για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Μπαρτσελόνα.

Το καλοκαίρι ο Ισπανός σέντερ πήρε την απόφαση να αφήσει τον μαγικό κόσμο του NBA μετά από 12 χρόνια παρουσίας του στην κορυφαία Λίγκα και να επιστρέψει στην Ευρώπη, αλλά όχι για χάρη της Μπαρτσελόνα, αλλά για την Χιρόνα.

Σε δηλώσεις του στην Ισπανία, ο πρόεδρος και παίκτης της Χιρόνα, μίλησε για την επαφή που είχε με τον Κάρλος Ναβάρο το καλοκαίρι, αλλά αποκάλυψε ότι αυτή δεν έγινε έτσι ώστε ο έμπειρος σέντερ να υπογράψει με την Μπαρτσελόνα, Ενώ παράλληλα μίλησε και για τον διπλό ρόλο που έχει στην τωρινή του ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού άσου: 

«Είναι δύο διαφορετικές ευθύνες. Είμαι καλά με αυτό. Είναι μια πρόκληση με λίγες αναφορές στην οποία μπορείς να βασιστείς. Είμαι χαρούμενος με το ότι μαθαίνω, με ότι αυτό συνεπάγεται και τις προκλήσεις που θέτει αυτή η κάθε μέρα για μένα, είτε στη διαχείριση ομάδας και την ηγεσία, είτε στο πιο απλό κομμάτι, που είναι το παρκέ. Αυτό κάνεις όλη σου τη ζωή κι αυτό είναι που μου έρχεται πιο φυσικά, αλλά έχει και τις προκλήσεις του». 

Για το αν μίλησε με την Μπαρτσελόνα πριν τη Χιρόνα:

«Ναι, αλλά όχι αυτό στο οποίο αναφέρεται ο κόσμος. Μίλησα με κάποιον από την Μπάρτσα γιατί είναι ένας από τους ανθρώπους που αγαπώ περισσότερο σε αυτόν τον κόσμο, ο οποίος είναι ο γενικός διευθυντής του Χουάν Κάρλος Ναβάρο και του εξήγησα την κατάστασή μου. Αλλά ποτέ δεν μιλάμε για κάτι περισσότερο από αυτό. Το σεβάστηκε, το κατάλαβε και το καταλαβαίνει. Δεν πήγε προς τα εκεί». 

Για τη θητεία του στο ΝΒΑ:

«Δεν είμαι πολύ νοσταλγικός, ούτε κοιτάζω πίσω και μου λείπουν πράγματα. Προσπαθώ να παίρνω αποφάσεις, να τις πραγματοποιώ όσο το δυνατόν καλύτερα, να ζω από μέρα σε μέρα, το παρόν… Σκέφτομαι το σήμερα για το αύριο. Απόλαυσα το ΝΒΑ, το έζησα στο έπακρο και, πλέον,  ζω την πραγματικότητα. Η μέρα μου είναι αυτή και το απολαμβάνω πάρα πολύ. Φαίνεται να είναι πιο εύκολο, αλλά δεν σταματάς. Η ηγεσία ενός αναπτυσσόμενου συλλόγου έχει τις προκλήσεις του και η μάθηση δεν είναι εύκολη». 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News