ΝΤΙΤΡΟΪΤ ΠΙΣΤΟΝΣ - ΦΙΝΙΞ ΣΑΝΣ 108-135: «Καυτοί» οι «ήλιοι» και στο Ντιτρόιτ
Οι Σανς μετέτρεψαν σε υγιεινό περίπατο την έξοδό τους στην Little Caesars Arena του Ντιτρόιτ, συντρίβοντας τους Πίστονς με 135-108.
Οι Φίνιξ Σανς μετέτρεψαν σε υγιεινό περίπατο την έξοδό τους στην Little Caesars Arena του Ντιτρόιτ, συντρίβοντας τους Πίστονς με 135-108.
Το σύνολο του Μόντι Γουίλιαμς συνέχισε ακάθεκτο την προέλασή του στην κανονική περίοδο του NBA, καθώς έφτασε τις πέντε διαδοχικές εκτός έδρας νίκες, βελτιώνοντας το ρεκόρ του στο 33-9.
Οι Πίστονς υποχώρησαν στο 10-32 και εξακολουθούν να δίνουν… μάχη με τους Ορλάντο Μάτζικ για την αποφυγή της τελευταίας θέσης της Ανατολικής Περιφέρειας.
Ο Ντέβιν Μπούκερ πέταγε «φωτιές» σε ακόμα ένα ματς με 30 πόντους, 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ενώ οι ΤζαΒέιλ ΜακΓκί και Κάμερον Πέιν προσέθεσαν από 20 πόντους έκαστος, προσφέροντας τεράστια υποστήριξη στον συμπαίκτη τους.
Από πλευράς Πίστονς ξεχώρισαν οι Κέιντ Κάνινγκχαμ (21 πόντοι), Κόρι Τζόσεφ (21 πόντοι και 7 ασίστ) και Τρέι Λάιλς (17 πόντοι και 6 ριμπάουντ).
Τα δωδεκάλεπτα: 35-39, 54-64, 82-103, 108-135
Δείτε ΕΔΩ το boxscore του αγώνα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- EuroLeague: Τα πρώτα Power Rankings δείχνουν κυριαρχία Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού
- Ζότα Σίλβα: «Θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε την πρόκριση»
- Μεντιλίμπαρ: «Μας έλειψαν πολλά - Το 0-0 δεν είναι κακό αποτέλεσμα»
- Ράφα Μιρ: «Έχω πολύ όρεξη για δουλειά – Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στον κόσμο του Άρη»
- Μίλαν: Χιλιάδες άτομα για το τελευταίο αντίο στον Φράνκο Μπαρέζι
