ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ: Απέκτησαν τον Μπολ Μπολ μέσω τριπλής ανταλλαγής

Μπόστον Σέλτικς, Ντένβερ Νάγκετς και Σαν Αντόνιο Σπερς συμμετείχαν σε τριπλή ανταλλαγή, μέσω της οποίας οι Μπολ Μπολ και Πι Τζέι Ντόζιερ αποκτήθηκαν από τους «Κέλτες», ο Μπριν Φορμπς μετακινήθηκε στους «σβώλους», ενώ ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ εντάχθηκε στα «σπιρούνια».

Μπόστον Σέλτικς, Ντένβερ Νάγκετς και Σαν Αντόνιο Σπερς συμμετείχαν σε τριπλή ανταλλαγή, μέσω της οποίας οι Μπολ Μπολ και Πι Τζέι Ντόζιερ αποκτήθηκαν από τους «Κέλτες», ο Μπριν Φορμπς παραχωρήθηκε στους «σβώλους», ενώ ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ μετακινήθηκε στα «σπιρούνια».

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε το ESPN, η συμφωνία των συμβαλλόμενων μερών περιλαμβάνει επίσης την παραχώρηση ενός πικ δεύτερου γύρου στο Draft του 2028 από τους Νάγκετς στους Σπερς.

Οι Νάγκετς προχώρησαν στην ανταλλαγή με τη λογική ότι ο Φορμπς μπορεί να τους προσφέρει αξιοπιστία από την περίμετρο ερχόμενος από τον πάγκο, ενώ οι Σπερς θα προσπαθήσουν να αξιοποιήσουν τις υπηρεσίες του Ερνανγκόμεθ, ο οποίος θα διεκδικήσει χρόνο και ρόλο στην υπερφορτωμένη γράμμη φόργουορντ των «σπιρουνιών».

Από την πλευρά τους, οι Σέλτικς δεν προβλέπεται να έχουν κάποιο αγωνιστικό όφελος από την απόκτηση των Μπολ Μπολ και Ντόζιερ, καθώς αμφότεροι θα είναι για αρκετό καιρό στα… πιτς με σοβαρούς τραυματισμούς, με τον πρώτο να χάνει περίπου τρεις μήνες αγωνιστικής δράσης και τον δεύτερο το υπόλοιπο της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Εντούτοις, οι «Κέλτες» θα έχουν μέσω της ανταλλαγής μία οικονομική διευκόλυνση ύψους 3 εκατομμυρίων δολαρίων, καθότι θα αποφύγουν να πληρώσουν φόρο πολυτελείας.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News