ΜΑΡΚ ΓΚΑΣΟΛ: «Δεν αποκλείω ούτε το NBA ούτε την Μπαρτσελόνα»

ΜΑΡΚ ΓΚΑΣΟΛ: Αποκαλυπτικός ήταν ο Μαρκ Γκασόλ σε δηλώσεις, καθώς επισήμανε ότι δεν αποκλείει κάποια στιγμή να επιστρέψει είτε στο NBA είτε στην Μπαρτσελόνα.

Αποκαλυπτικός ήταν ο Μαρκ Γκασόλ σε δηλώσεις, καθώς επισήμανε ότι δεν αποκλείει κάποια στιγμή να επιστρέψει είτε στο NBA είτε στην Μπαρτσελόνα.

Πρόσφατα, ο Ισπανός σέντερ σε δηλώσεις του τόνισε ότι το καλοκαίρι μίλησε με τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο, αλλά όχι για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στους Καταλανούς.

Ωστόσο, τώρα ο Γκασόλ φαίνεται πως σκέφτεται και πάλι την επιστροφή του στο NBA ή στην Μπαρτσελόνα πριν από το τέλος της καριέρας του.

Συγκεκριμένα ο Μαρκ Γκασόλ είπε:

«Είμαι σε κρίσιμο στάδιο, κάνω τέσσερα βήματα μπροστά και ένα πίσω. Με υπομονή. Το σύνολο δεν είναι ακόμα ολοκληρωμένο, έχω ακόμα μερικά βήματα να κάνω, δίχως αμφιβολία. Δεν θέλω να αποκλείσω τίποτα. Πρέπει πρώτα να βρω τον εαυτό μου. Όταν φτάσω σε αυτό το σημείο θα δούμε, ακόμα δεν είμαι εκεί αλλά εκτιμώ κάθε τι που κάνω. 

Δεν ξέρω αν η Τζιρόνα θα είναι ο τελευταίος μου σταθμός. Θα δούμε τι θα λέει το κεφάλι και το σώμα μου και πως οι αποφάσεις μου θα επηρεάσουν τους άλλους γύρω μου. 

Προσπαθώ πάντα να είμαι ο ηγέτης της Τζιρόνα και να είμαι πάντα σε επαφή με τον σύλλογο. Αλλά σίγουρα θα έρθει μία μέρα που κάποιος θα το θέλει παραπάνω από εμένα και θα είμαι εντάξει με αυτό. Καταλαβαίνω την κατεύθυνση στην οποία κινείται ο σύλλογος δίνοντας αυτοπεποίθηση στον κόσμο. Πρέπει αρχικά να υπάρχει καλή επικοινωνία και οδηγίες και μετά τα άλλα ακολουθούν». 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News